Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Nou CEO la Euroweb Romania

25 Ianuarie 2012



Euroweb Romania anunta schimbari majore în structura echipei sale manageriale, prin înlocuirea lui Laurentiu Stan, care a ocupat functia de director general al companiei în ultimii 9 ani, cu Stuart Evers.


Decizia de schimbare a conducerii operatorului român de telecomunicatii apartine Grupului Turk Telekom şi face parte din strategia generala a grupului. Euroweb Romania a devenit parte a Grupului Turk Telekom în 2010, odata cu achizitia diviziei Invitel International de catre operatorul turc de telecomunicatii.



Stuart Evers, noul director general al Euroweb Romania, activeaza in telecomunicatii de peste 15 ani, perioada în care a reuşit sa caştige o experienta multinationala valoroasa in cadrul mai multor companii importante, confruntându-se de fiecare data cu piete diferite ca şi caracteristici şi puternic concurentiale.
„Euroweb Romania reprezinta cu siguranta o noua provocare pentru mine. Cu toate acestea, este o provocare careia sunt incantat sa ii fac fata, intrucat am avut ocazia pe parcursul carierei mele sa ma confrunt cu mare parte din piata de telecomunicatii din Europa de Sud-Est si de aceea sunt convins ca, alaturi de echipa minunata pe care am gasit-o in Euroweb, voi aduce o viziune noua si voi pune accent pe inovatie, pentru o reteta de succes. Piata din România este cu siguranta una dura si foarte competitiva, insa reprezinta un mediu in care Euroweb poate creste cu succes”, a declarat Stuart Evers.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite