Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SIVECO Romania vizeaza o pondere de 40% a cifrei de afaceri din proiecte externe

25 Ianuarie 2012



Dupa un an cu rezultate pozitive (cifra de afaceri de 67 de milioane, in crestere cu peste 11% fata de 2010, si un profit de 4%, mai mare decat estimarile initiale), SIVECO Romania preconizeaza o crestere de 15% pe 2012 si extinderea proiectelor internationale la care compania participa.
Prezenta cu proiecte importante in 4 arii geografice – Nordul Africi (Maroc, Tunisia, Egipt etc.), zona CIS (Kazahstan, Turkmenistan, Azerbaidjan etc.), Orientul Apropiat si Mijlociu (Dubai, Quatar, Kuweit, Oman) şi Balcani (Bulgaria, Macedonia, Turcia, Serbia) – SIVECO România previzioneaza intensificarea prezenţei în acest tari, prin participarea la noi proiecte si licitatii IT, dar şi extinderea prezentei in alte tari, precum Moldova, Ukraina, Croatia, Albania etc. Obiectivul acestei strategii este atingerea unei ponderi de 40% a cifrei de afaceri din proiecte externe în 2012 (faţă de 32% în 2011). Un rol important în cadrul acestei strategii îl au şi proiectele derulate de SIVECO pentru instituţiile Comisiei Europene, compania implementand peste 20 de proiecte si furnizand servicii de dezvoltare si mentenanta pentru 5 organizatii importante ale Uniunii Europene. Dintre acestea, se remarca proiectul CORDIS (portalul cercetarii europene), un contract cadru semnat in 2009, cu o durata de 4 ani, si proiectul Dolceta (portalul pentru educatia consumatorilor europeni), contract cadru cu un buget estimat de 6 milioane de euro si o durata de 3 ani.
Totodata, pentru a-şi mentine nivelul de notorietate pe plan extern, SIVECO Romania isi va continua participarea la competitiile mondiale, in 2011 primind 15 permii interne si internationale. De altfel, compania s-a inscris deja la European Software Excellence Awards 2012, unde a primit 4 nominalizari printre finalisit, in cadrul sectiunilor: Content Management Solution, Government Solution (doua nominalizari) si Enterprise Solution.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite