Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> IT ca Serviciu >> Stiri si comunicate

Enterprise Business Systems alege Dynamics NAV īn regim SaaS, un ERP cu investiţie iniţială zero

31 Ianuarie 2012




- Disponibilitatea soluţiei ERP în locaţii multiple. „Avantajul unei soluţii hostate este şi accesul din exterior la funcţionalităţile ERP-ului. Se poate lucra cu o conexiune remote direct în aplicaţie, având astfel un nivel maxim de siguranţă în ceea ce priveşte integritatea datelor.”
Andrei Pietruschevici

- Creşterea capacităţii productive a companiei prin focalizare pe activitatea de bază. „Am ales să punem serverele într-un Data-Center şi să avem un furnizor de servicii profesionale, iar noi să ne focalizăm pe activitatea de bază.”
Andrei Pietruschevici

- Îmbunătăţirea suportului decizional prin customizarea facilă a rapoartelor manageriale.
- Construirea şi obţinerea de rapoarte de activitate specifice activităţii companiei pe clienţi / familii de produse / centre de profit/ centre de cost;
- Simplificarea modului de utilizare a aplicaţiei prin existenţa unei interfeţe familiare, tipică produselor Microsoft.

În urma rezultatelor bune obţinute prin exploatarea Microsoft Dynamics NAV, compania EBS a dezvoltat deja o serie de planuri viitoare care includ implementarea unor noi module, dar şi adoptarea altor tehnologii Microsoft. „Planurile noastre viitoare includ, într-o primă etapă, automatizarea procesului de ofertare şi, ulterior, schimbarea platformei existente pentru managemementul incidentelor cu Microsoft Dynamics CRM”, declară Managing Directorul Enterprise Business Systems.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Cristina Ioana
Stiam eu ca vei ajunge cineva !!! :)
05 August 2014, 03:48:36