Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> IT ca Serviciu >> Stiri si comunicate

Relians reduce cu 25% deplasările la clienţi, utilizānd o soluţie de videoconferinţă Microsoft

01 Februarie 2012




Flexibilitate în alocarea de utilizatori. Nevoile companiei sunt într-o permanentă schimbare, iar Microsoft Lync Online permite creşterea sau reducerea numărului de utilizatori în concordanţă cu situaţia prezentă sau viitoare, mai ales că Relians are planuri de adăugare în sistem a clienţilor şi a colaboratorilor externi (experţi).

Creşterea mobilităţii angajaţilor. „Sistemul clasic te limitează la o anumită locaţie, la pregătirea din timp a conferinţei... Cu Office 365 pot iniţia o videoconferinţă oricând şi oriunde, inclusiv de la sediul clientului dacă vreau să intru în legătură cu echipa mea de proiect. Este accesibil pe orice PC, fără cunoştinţe tehnice deosebite”, consideră Dan Ganciu.

Investiţie iniţială zero. Fiind o soluţie de tip Cloud Computing, costurile iniţiale sunt zero, deoarece Office 365 nu presupune achiziţia de licenţe şi echipament, iar plata serviciilor se face lunar.

Simplificarea administrării mediului IT. „Office 365 ne simplifică existenţa pentru că Microsoft se ocupă de întreaga administrare, iar pentru o companie ca Relians, care nu deţine competenţe IT interne, este o soluţie care evident ne scapă de multe bătăi de cap”, declară Dan Ganciu, Director Executiv Relians.

Alegerea unei soluţii de tip Cloud Computing s-a dovedit potrivită pentru Relians şi, pe măsură ce beneficiile acestui model se transformă în evidenţe, planurile companiei de extindere a utilităţilor şi a numărului de utilizatori devin tot mai justificate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite