Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Evenimente >> Stiri si comunicate

21-22 martie: Conferinta Nationala de Product Lifecycle Management

07 Martie 2012



Compania ADA anunță desfășurarea celei de-a treia ediții a Conferintei Națională de Product Lifecycle Management, organizată de compania ADA și Siemens Software Industry, are loc pe 21 și 22 martie la Hotel Sport în Poiana Brașov. Evenimentul reuneşte reprezentanţi de seamă din industrie, în persoana specialiştilor de la Siemens Software Industry din Germania, Anglia, Franţa, persoane de referință din industriile locale, directori generali şi directori tehnici ai companiilor din portofoliul ADA, dar şi prospecţi interesaţi de soluţiile de gestiune a ciclului de viaţă al produsului.
"Evenimentul este o excelentă punte de legatură între companii, aspirațiile acestora și răspunsul pe care soluțiile PLM îl au pentru creșterea valorii afacerilor. Reprezentanții companiilor care au participat și în trecut la conferință, au identificat și dezvoltat oportunitățile de colaborare cu alte companii prezente la eveniment. De asemenea, cei prezenți au reținut mesajul legat de creșterea valorii în afaceri prin creșterea inovației, optimizarea resurselor, reducerea costurilor, iar astăzi folosesc cu succes soluțiile oferite de ADA." a declarat Ionel Barbu, Director general, compania ADA.

În cadrul evenimentului, specialiştii vor vorbi despre beneficiile pe care soluţiile software pentru gestionarea ciclului de viață al produsului le aduc companiilor, modul în care soluţiile PLM contribuie la dezvoltarea industriilor locale şi din lume. Provocările economice actuale, schimbările cu care se confruntă piețele și, totodată, inovațiile IT îi motivează pe producători să-și adapteze modele de afaceri, produsele, serviciile... În cadrul acestui eveniment, experții vor analiza principalele obstacole depășite prin dezvoltarea soluțiilor pentru managementul ciclului de viață al produsului și vor oferi recomandări pentru a face față cu brio provocărilor.
Evenimentul este o excelentă ocazie de interacțiune pentru cei prezenţi, de a stabili noi oportunități pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră, de afla direct de la specialişti care este răspunsul câştigător pe care strategia PLM îl are pentru industrie. Agenda evenimentului este disponibila pe site-ul ADA, lider pe piaţa soluţiilor software dedicate managementului ciclului de viaţă al produsului din România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite