Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Centrul de sănătate Runnymede din Toronto, Canada – servicii mai bune pentru pacienţi cu ajutorul HP

17 Martie 2012





Centrul de sănătate Runnymede din Canada şi-a dorit să poată oferi pacienţilor servicii mai bune şi un flux de activitate mai eficient, aşa că a apelat la Infrastructura Convergentă de la HP pentru a-şi reduce timpul de administrare a sistemului, precum şi costurile operaţionale.


Centrul, situat în Toronto şi axat pe servicii medicale specializate şi terapii pentru pacienţii afectaţi de boli cronice, s-a confruntat cu probleme reale de funcţionare din cauza infrastructurii tehnologice depăşite. Din această cauză, personalul spitalului avea acces mult întârziat la aplicaţiile necesare îngrijirii pacienţilor şi întâmpina probleme de utilizare a sistemului de comunicaţii cu pacienţii.

Din momentul în care a implementat software-ul de stocare HP LeftHand şi serverele HP ProLiant, Runnymede nu mai are întreruperi de funcţionare a centrului de date, iar perso-nalul de administrare IT este mult mai productiv. În plus, spitalul poate acum să-şi implementeze un sistem de arhivare electronică a dosarelor pacienţilor.

„Timpul pe care îl petreceam cu operaţiuni de mentenanţă şi reparare a vechii noastre infrastructuri nu ne permitea să lucrăm cât am fi avut nevoie la aplicaţiile pentru îmbunătăţirea îngrijirii pacienţilor”, afirmă Angela Copeland, CIO la Runnymede. „Datorită soluţiilor de infrastructură convergentă HP, putem acum să ne concentrăm asupra aplicaţiilor clinice, pentru că singurul lucru care ne mai solicită atenţia acum este suplimentarea de capacitate.”

Soluţia de stocare potrivită

LeftHand, parte din portofoliul de produse de stocare convergentă a HP, combină software de stocare scale-out cu servere HP ProLiant. Soluţie fizică şi virtuală, LeftHand asigură disponibilitate foarte mare şi reduce timpul de nefuncţionare a infrastructurii. Continuitatea activităţii este dată de replicarea datelor prin noduri de stocare. Aceasta asigură disponibilitatea continuă a datelor, chiar şi în condiţii de întrerupere bruscă a funcţionării.

Software-ul HP LeftHand implementat la Runnymede are caracteristica inovatoare de eliminare a punctelor unice de cădere din cadrul reţelei de stocare, reducând riscurile fără a creşte costurile. De asemenea, pentru că permite achiziţionarea de spaţiu de stocare numai în funcţie de nevoile curente şi are flexibilitate la extindere indiferent de capacitatea suplimentară necesară, HP LeftHand generează importante reduceri de costuri.

Pe lângă stocarea convergentă, furnizorul de servicii medicale a ales şi serverele în incintă HP ProLiant. Aceste servere fizice sunt virtualizate prin VMware vSphere, pentru a creşte flexibilitatea infrastructurii IT pe măsură ce spitalul se extinde şi are nevoie de elemente mai complexe.

„Runnymede s-a luptat cu un mediu IT instabil, care bloca accesul la aplicaţii absolut necesare în tratamentul pacienţilor”, declară Jeff Wilson, director de vânzări soluţii de stocare, HP Canada. „Acum, datorită accesului permanent la date, personalul spitalului se poate concentra pe calitatea serviciilor oferite, lăsând scalarea în seama infrastructurii convergente HP.”

Pentru mai multe detalii referitoare la soluţiile HP pentru sistemul medical, accesaţi www.hp.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite