Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

BCR anunta limitari ale accesului la serviciile de electronic banking

29 Martie 2012BCR anunţă că, în perioada vineri 30 martie, ora 16:00 – duminică 01 aprilie, ora 24:00, va efectua lucrări de întreţinere pentru îmbunătăţirea funcţionării sistemului informatic al băncii. În consecinţă, sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul vineri 30 martie, după-amiază începând cu ora 16.00, şi sâmbătă 31 martie (sucursalele care operează in zilele de sâmbătă – de exemplu cele din centrele comerciale), pentru a permite actualizarea sistemului de procesare a operaţiunilor.


În acelaşi timp, serviciile de electronic banking, atât pentru persoane fizice cat si pentru clienţi corporativi, nu vor fi disponibile începând cu vineri 30 martie, ora 16.00 până în a doua parte a zilei de sâmbătă 31 martie, pentru a permite sincronizarea cu actualizările din sistemul informatic de bază.


Sistemele de carduri, inclusiv reţeaua de ATM şi POS, sunt aşteptate să funcţioneze în parametrii normali, deşi este posibil să apară incidente izolate. Pentru cazurile de urgenţă clienţii pot apela telefonic la serviciile suport Alo 24 Banking - TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227) şi 021/407.42.00.


BCR şi-a propus sa aibă toate funcţionalităţile sistemelor sale de procesare complet operaţionale până luni, 2 aprilie. Toate lucrările au in vedere îmbunătăţirea performanţelor sistemului de IT şi a servirii clienţilor.
Banca cere scuze clienţilor pentru eventualele inconveniente şi le mulţumeşte pentru înţelegere.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite