Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> IT ca Serviciu >> Stiri si comunicate

Oracle achizitioneaza ClearTrial

03 Aprilie 2012



Oracle a anunţat semnarea unui acord pentru achiziţionarea companiei ClearTrial, furnizor de top de aplicaţii cloud pentru soluţii Clinical Trial Operations (CTO), care fac mai rapide şi mai precise activităţile de planificare, iniţiere şi urmărire a proiectelor clinice şi a performanţelor financiare.


„Companiile bio-farmaceutice, producătoare de dispozitive medicale şi de diagnostic, precum şi organizaţiile de cercetare contractuală (CRO) se confruntă cu o presiune din ce în ce mai mare de a duce la îndeplinire proiecte de dezvoltare clinică la timp şi în limitele bugetului. Adăugarea ClearTrial în portofoliul de produse Oracle Health Sciences Cloud îi va ajuta pe clienţii noştri să simplifice procesul de dezvoltare a studiilor clinice şi să aducă terapiile pe piaţă cu o previzibilitate mai mare şi la costuri mai reduse”, a declarat Neil de Crescenzo, Senior Vice President si General Manager, Oracle Health Sciences.


Companiile biofarmaceutice şi cele dezvoltatoare de dispozitive medicale se pot aştepta la îmbunătăţiri semnificative ale capacităţilor de gestionare a studiilor clinice derulate în zone geografice diferite, cu mai mulţi contractori şi în mai multe faze ale studiilor, ceea ce conduce la o rentabilitate mai bună a investiţiei în cercetare şi dezvoltare.


„Studiile clinice sunt planificate şi gestionate cu o rigoare şi o specificitate nemaivăzute, având în vedere tendinţa din domeniu către globalizarea cercetării şi dezvoltării şi creşterea continuă a externalizării. Ca furnizor de top de tehnologii şi aplicaţii pentru domeniul ştiinţelor vieţii şi al asistenţei medicale, compania Oracle este următorul pas logic în abilitatea noastră de a deservi cel mai bine clienţii noştri şi de a extinde acoperirea soluţiilor noastre”, a declarat Mike Soenen, Chief Executive Officer, ClearTrial.


Termenii acordului nu au fost făcuţi publici.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite