Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

DNA Software: promotor al strategiei CA

21 Decembrie 2005




Cresterea volumului si a complexitatii datelor informatice, precum si dezvoltarea comunicatiilor electronice si mobile au generat o accelerare spectaculoasa a ritmului de desfasurare a proceselor de business.
In aceste conditii, cand datele se modifica de la o secunda la alta, cand in fiecare ora suntem asaltati de nenumarate informatii, cand pierdem un client daca nu raspundem suficient de repede la solicitarea lui, solutiile IT devin indispensabile, pentru ca reprezinta singura metoda coerenta de ordonare, interogare si raportare a datelor. Dincolo de utilitatea solutiilor IT ca si instrument de organizare si derulare a afacerii, acestea se constituie intr-una din cele mai eficiente metode de dezvoltare, atat prin posibilitatile multiple de raportare, cat si prin imaginea de ansamblu pe care o ofera asupra intregului proces de business.


Aveti in vedere o extindere zonala a activitatii companiei?


In prezent, portofoliul nostru de clienti, atat in Romania, cat si in Bulgaria se ridica la peste 500 de companii care acopera intreaga suprafata a acestor tari. In plus, avem colaborari sustinute cu reprezentantele CA din Rusia, Grecia, Ungaria etc.
Strategia de dezvoltare DNA Software cuprinde nu numai consolidarea si cresterea portofoliului actual de clienti, ci si o extindere la nivel international in tari precum Serbia, Ucraina, Moldova, in functie de complexitatea si dezvoltarea acestor tari precum si de natura de business care implica un intreg context politic, social si cultural.
Deschiderea unei filiale intr-o alta tara presupune un proces de cercetare si previzionare mai complex decat pentru deschiderea unei filiale in propria tara, pentru ca trebuie depasite barierele mentalitatii, ale culturii si ale obiceiurilor de consum ale populatiei din regiunea respectiva, dupa cum trebuie inteles foarte bine si contextul economic si socio-politic al acesteia.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite