Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

IBM lanseaza noua familie de sisteme expert integrate

23 Aprilie 2012



Noua familie de servere a IBM, PureSystems a fost lansata oficial si in Romania. „Prin introducerea familiei PureSystems, IBM marcheaza noua era a tehnologiilor de calcul create pentru a permite companiilor sa diminueze costurile mari si complexitatea asociate cu administrarea tehnologiei informatiei. Cu IBM PureSystems, companiile se vor putea concentra pe inovarea afacerii, in loc sa conceapa, sa testeze si sa ajusteze solutii integrate personalizate”, a declarat Cristian Serban, Country STG Manager IBM Romania. Printre sistemele incluse in aceasta noua categorie sunt: IBM PureFlex System si IBM PureApplication System.
IBM PureFlex System imbina capabilitatile de calcul, stocare, interconectare in retea, virtualizare si gestionare intr-o singura infrastructura care este experta in detectarea si anticiparea necesitatilor de resurse pentru optimizarea infrastructurii. IBM PureApplication System este un sistem platforma proiectat si adaptat special pentru aplicatii tranzactionale prin web si baze de date. Indiferent ca operati intr-un mediu traditional sau intr-un mediu cloud privat, acest sistem platforma IBM va poate asigura indicatori economici IT mai buni. Cu PureApplication System va puteti proviziona propriile tipare de resurse software, middleware si sisteme virtuale.

„PureApplication System este gata de implementare in timp de 4 ore si ofera solutia cloud privat gata de utilizare. Tiparele de implementare sunt livrate ca parte integranta a PureApplication System, ceea ce poate reduce durata de dezvoltare si livrare a aplicatiilor majore de la saptamani la zile. Un singur panou-fereastra permite administrarea, dintr-o interfata inteligenta, a intregii game de produse configurabile, pornind de la echipamente hardware si pana la optiuni de Service Level Agreement”, a mentionat Radovan Drsata, Competitive Software Sales Leader IBM CEE. Familia de sisteme expert integrate – PureSystems – reprezinta rezultatul investitiilor IBM de 2 miliarde de dolari in cercetare, dezvoltare si achizitii in ultimii patru ani.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite