Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ZyXEL lansează noua gamă de switch-uri pentru conținut multimedia

05 Iunie 2012



ZyXEL Communications, furnizor de soluții de networking, a lansat gama de switch-uri media High-performance Gigabit Ethernet pentru utilizatorii individuali - GS-105S şi GS-108S. Cu ajutorul designului special QoS (Quality of Service), utilizatorii sunt în măsură să stabilească prioritățile de transfer în funcţie de preferinţele personale pentru a asigura o calitatea excelentă a streaming-ului pentru aplicaţii de bandă largă, cum ar fi conţinutul video sau jocurile online.
Utilizatorii pot conecta cu uşurinţă la echipamentele ZyXEL GS-105S și GS-108S până la opt dispozitive multimedia simultan, cum ar fi media playere, console de jocuri şi televizoare inteligente, în timp ce tehnologia Gigabit Ethernet asigură atingerea unor viteze mari de transfer, de 10 ori mai mari decât standardul 100Mbps Ethernet, pentru streaming de cea mai bună calitate. Designul exclusiv QoS pune de dispoziţia utilizatorilor porturi cu nivele diferite de prioritate pentru stabilirea ușoară a priorităţilor la aplicaţii de reţea selectate.
Noile echipamente de switching vin în întâmpinarea necesităților actuale ale utilizatorilor și companiilor din segmentul SOHO cu tehnologii de ultimă generație în prioritizarea eficientă a traficului de internet, în special streaming și conținut multimedia, fiind produsele pe care piața și utilizatorii le-au cerut”, a declarat Octavian Oancea, Country Manager ZyXEL Romania.
Seria GS-105S/GS-108S este proiectată pentru a fi ușor de instalat și nu necesita nici o operație de configurare prealabilă. Păstrând caracteristicile de imagine ZyXEL, echipamentul beneficiază de un nou design al carcasei, pe negru, care sugerează stabilitate şi fiabilitate, în timp ce panoul frontal dispune de elemente curbe similare fluxului de date într-o reţea. Noul design se află în armonie atât cu decorurile locuințelor moderne, cât şi cu alte echipamente electronice.
Pentru un mediu mai curat, cu eficienţă energetică optimă, seria GS-105S/GS-108S este conformă cu standardele IEEE 802.3az EEE (Energy Efficient Ethernet), pentru un consum de energie scăzut în timpul perioadelor de activitate redusă. Mai mult, consumul de energie poate fi ajustat automat în funcţie de numărul de dispozitive active conectate în reţea şi de lungimea cablului Ethernet; mai puţine echipamente active sau o lungime mai scurtă a cablului Ethernet pot conduce la un consum redus de energie.
În timp ce seria GS-105S/GS-108S oferă utilizatorilor performanţe ridicate la direcţionarea traficului pentru cea mai bună calitate de streaming multimedia, noile modele GS-105B v2/GS-108B v2 oferă cababilități similare de switching pentru utilizatorii SOHO (Small Office Home Office) care au nevoie de performanţe ridicate de reţea pentru aplicaţii de bandă largă, cum ar fi VoIP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite