Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SIVECO Romania – premianta la European IT Excellence Awards

06 Iunie 2012



SIVECO Romania a obţinut marele titlu la categoria Proiecte Guvernamentale pentru implementarea soluţiei de management al informaţiei şi de gestiune a documentelor şi fluxurilor de lucru – SIVADOC la Primăria din Chişinău şi pentru sistemul informatic integrat de la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

„Suntem onoraţi că am intrat în competiţie directă cu cei mai mari jucători de pe piaţa IT internaţională. Cele doua premii oferite de European IT Excellence Awards, pentru implementările făcute la Primăria Chişinău şi la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, reconfirmă calitatea produselor noastre informatice. Ne bucurăm de fiecare dată când aducem un trofeu de excepţie în ţară. Recunoaşterea eforturilor pe care le facem este întotdeauna foarte importantă pentru noi”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General al SIVECO Romania.


European IT Excellence Awards este una dintre cele mai prestigioase competiţii europene care selectează şi recompensează în fiecare an producătorii şi distribuitorii de software cu performanţe de excepţie în dezvoltarea şi livrarea de produse informatice. Gala European IT Excellence Awards 2012 a selectat în etapa finală 49 de companii din 17 ţări europene.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite