Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Canon lansează două noi obiective compacte

11 Iunie 2012



Canon a lansat două obiective compacte, cu greutate redusă - EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM şi EF 40mm f/2.8 STM. Echipate cu o serie de funcţii noi, ce includ autofocus continuu în modul Movie, ambele modele oferă calitate superioară a imaginilor si flexibilitate îmbunatăţită, permiţând fotografilor să captureze fotografii şi filme în jurul oricărui subiect.

Autofocus rapid, exact, pentru creatorii de film şi fotografi
Pe lângă controlul manual complet la fotografiere, EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM şi EF 40mm f/2.8 STM sunt ideale pentru pasionaţii de filmare, acestea permiţând utilizatorilor să focalizeze mai precis în timpul filmării. Compania perfectă pentru noul EOS 650D, ambele modele dispun de tehnologie stepper motor (STM) care asigură o focalizare rapidă, continuă, la înregistrarea de subiecţi aflaţi în mişcare – pentru imagini clare.
Oferind performanţe AF îmbunătăţite împreună cu o focalizare rapidă şi precisă, cele două noi modele vin în întâmpinarea fotografilor pentru a captura fotografii spontane, cu detalii şi claritate excepţionale. Acestea sunt de mare ajutor în special pentru fotografia de călătorie, acţiune sau documentar. Cu o distanţă minimă de focalizare de 0.39mm, respectiv 0.3m, EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM şi EF 40mm f/2.8 STM vă permit să vă apropiaţi şi mai mult de acţiune, păstrând în acelaşi timp focalizarea pe subiect.

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM – zoom versatil, cu performanţe ridicate
Oferind o distanţă focală de 18–135mm, EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM a fost creat pentru a oferi fotografilor o lentilă compactă, versatilă, ce poate fi folosită pentru a captura o varietate extinsă de subiecte, de la portrete la peisaje şi scene de acţiune. Asigurând fotografii de calitate la viteze mici ale declanşatorului, EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM dispune de stabilizator optic de imagine intelligent ce oferă un avantaj de 4-stop în comparaţie cu modelele fără IS. Obiectivul va detecta dacă se fotografiază normal sau din mişcare, ajustând setările IS pentru a obţine cea mai bună fotografie posibilă. La înregistrarea de filme, funcţia Dynamic IS se activează automat, contracarând orice mişcare a camerei pentru a produce imagini stabile, cu detalii maxime.
Pentru efect de blur pe fundal la utilizarea unui camp de profunzime mic în fotografii şi la filmare, EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM dispune de o apertură circulară cu diafragmă electromagnetică (EMD) ce permite un control exact asupra setărilor. Calitatea ridicată a imaginilor este asigurată pe tot intervalul de zoom mulţumită celor patru grupuri de elemente, inclusiv unul Ultra-low Dispersion (UD) şi un element Precision Molded Optics (PMo) ce previn aberaţiile cromatice. Fiecare element este acoperit cu un strat Super spectra ce reduce efectele de ghosting si flare, asigurând o post procesare minimă a fotografiilor.

EF 40mm f/2.8 STM – super-slim, imagini la calitate ridicată
EF 40mm f/2.8 STM este primul obiectiv subţire de la Canon ce dispune de o distanţă focală de 40mm şi apertură f/2.8, fiind ideal pentru fotografii care îşi doresc o lentilă versatilă, compactă şi uşoară pentru portrete, reportaj, călătorie şi peisaje. Un control de precizie asupra aperturii este asigurat de diafragma electromagnetică EMD, ce produce efecte bokeh spectaculoase, în timp ce un element asferic cu înveliş Super spectra asigură calitate optimă a imaginilor pe tot cadrul, pentru fotografii extraordinare cu orice subiect.

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM – funcţii
•Zoom versatil 18-135mm– perfect pentru călătorii
•Focalizare STM silenţioasă la înregistrarea de film
•Stabilizator dinamic de imagine pentru filme cu cele mai mici detalii
•Autofocus rapid cu control manual
•Distanţă focală minimă 0.39m

EF 40mm f/2.8 STM – funcţii
•Design compact
•Focalizare STM silenţioasă la înregistrarea de film
•Apertură f/2.8 pentru fotografiere în condiţii slabe de iluminare
•Focalizare la 0.3m
•AF silenţios, rapid, pentru rezultate de excepţie
Calitate ridicată a imaginilor pe tot cadrul



Tags: Canon, Obiective

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite