Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Smart ID Dynamics aduce în România Skeye.dart, primul PDA robust cu Android

19 Iunie 2012



Smart ID Dynamics S.A., furnizor de soluții pentru mobilitate lansează azi Skeye.dart, primul PDA robust cu Android destinat companiilor care acționează în industrii precum logistică, transporturi și distributie, retail, sănătate și servicii în teren. Skeye.dart este primul PDA dezvoltat pe sistemul de operare Android care combină tehnologia de ultimă generație cu un design revoluționar și funcționalități care se pliază perfect pe nevoile, abilitățile și limitările angajaților mobili. Cu un procesor ultraperformant Marvell PXA320 de 624 MHz,128 MB DDR-RAM și 512 MB de memorie flash Skeye.dart asigură suficiente resurse chiar și pentru aplicațiile cele mai pretențioase.
Mobilitate înseamnă în primul rând eficiență și productivitate, procese mai rapide și costuri mai mici. Automatizarea infrastructurii și trecerea la mobilitate pare un task usor, în realitate decizia de a merge pe un echipament sau altul depinde în mare masură de capacitatea acestora de a se integra și a face față provocărilor mediului mobil în care sunt folosite. Dispozitivele mobile robuste sunt construite astfel încât să reziste la șocuri, vibratii, praf, apă și temperaturi extreme. Chiar și așa unele aplicații și anumite medii de lucru necesită diferite grade de robustețe (rezistență), funcționalități specifice, integrare cu aplicații multiple și opțiuni alternative de conectivitate astfel încât investiția în mobilitate să se regăsească în totalitate în beneficiile obținute. Smart ID Dynamics a integrat în portofoliul său cele mai avansate tehnologii de mobilitate astfel încât să putem răspunde celor mai dificile cerințe ale celor mai provocatoare medii de lucru. Credem că Skeye.dart se integrează excelent cu aplicații de captură date, managementul comenzilor și logistica depozitelor. Este un echipament ergonomic, robust, ușor, confortabil chiar și pentru angajații care au nevoie să acționeze cu ambele mâini libere. Skeye.dart este suficient de puternic pentru a susține chiar și cele mai pretențioase aplicații de management al datelor unei organizații” declară Daniel Boangiu, Managing Director Smart ID România.
Skeye.dart este un echipament construit pentru a oferi eficiență angajaților mobili. Informațiile din teren pot fi introduse prin intermediul unui ecran 3.5" VGA “touch” sau cu ajutorul tastaturii. Tastatura funcționează ca un ghid luminos și evidențiază aplicațiile care sunt disponibile pentru utilizator. Pentru transmisiuni de date Skeye.dart folosește conectivitatea WLAN, IEEE 802.11b/g sau, alternativ, GPRS/EDGE 3.5 G pentru a asigura accesul angajaților la informații importante pe toată durata folosirii. GPS-ul incorporat ușurează navigarea precum și identificarea dispozitivului. Skeye.dart este dotat cu funcționalități de captură de date și cu o cameră ScanCam 2MP cu ajutorul cărora pot fi captate coduri de bare sau fotografii.
Cu ajutorul caștilor conectate prin interfață Bluethooth se pot efectua comenzi pick by voice – alternativ, PDA-ul poate fi montat în interiorul mașinilor prin intermediul unui kit. Bateria poate avea, opțional, dublă capacitate pentru a permite dispozitivului să fie folosit timp îndelungat.
Skeye.dart este construit pentru a rezista în medii ostile, respectă standardul IP 54 ceea ce înseamnă că rezistă la multiple lovituri de la 1.2 m și la variații mari de temperatură de la -10 pană la +50C.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite