Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Ericsson, a doua companie pe piata mondiala de servicii OSS/BSS

19 Iunie 2012



Conform celui mai recent studiu Gartner ce analizeaza piata mondiala de servicii OSS si BSS in anul 2011, Ericsson ocupa cea de-a doua pozitie ca importanta pe aceasta piata.


In plus, daca raportul Gartner ar fi luat in calcul si solutiile Telcordia, compania nord-americana achizitionata de Ericsson la inceputul anului, Ericsson s-ar fi situat pe prima pozitie in clasament, dominand astfel piata internationala de servicii de suport a operatiunilor, suport de business si platforme de livrare de servicii.


„Operatorii au nevoie tot mai des să răspundă rapid cerinţelor în schimbare ale utilizatorilor şi să îmbunătăţească eficienţa operaţiunilor şi inovaţia din propriile companii. În acest context, sistemele de suport al operaţiunilor şi suport de business reprezintă un element cheie pentru orice strategie de dezvoltare a unei reţele de telefonie mobilă. În acest moment, Ericsson este deja unul dintre liderii pieţei de servicii de facturare, unde soluţiile noastre deservesc 1,7 miliarde de persoane”, a declarat Per Borgklint, şeful diviziei Ericsson de Soluţii de Suport.


Prin contractele globale de consultanţă şi integrare de sistem încheiate, Ericsson le oferă furnizorilor de servicii o gamă de soluţii end-to-end care acoperă procese de business, competenţe şi tehnologii de OSS, BSS şi platforme moderne de livrare de servicii. Per total, în 2011, Ericsson a semnat 33 de contracte noi de servicii de OSS, BSS, SDP şi construcţie de baze de date, 26 dintre acestea fiind strict de OSS şi BSS.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite