Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Funcții personal cloud pentru noua gamă ZyXEL NSA300

28 Iunie 2012



ZyXEL Communications, furnizor de soluții de networking, lansează o nouă caracteristică pentru utilizatorii individuali care folosesc dispozitive mobile. Serverele media ZyXEL NSA300, recent lansate de compania ZyXEL, încorporează o soluție Polkast ce permite utilizatorilor să conecteze cu uşurinţă tablete și smartphone-uri, pentru a forma un Cloud Personal pentru accesarea bibliotecilor multimedia personale, de la distanță. Prin noile facilități integrate în această gamă de produse, utilizatorii ZyXEL pot acum să acceseze conţinutul lor multimedia din orice locație.
Cu serverele media ZyXEL, utilizatorii casnici pot stoca și prelua fără restricţii conţinut multimedia, cum ar fi fotografii digitale, fişiere audio şi video de înaltă definiţie, atât pentru uz personal, cât și pentru partajarea simultană cu membrii familiei sau cu alți utilizatori. Cu noile servicii de cloud personal Polkast, utilizatorii ZyXEL pot, de asemenea, accesa şi partaja biblioteci mass-media şi în afara locuinței, având posibilitatea de a căuta și naviga prin mii de fişiere şi fotografii, precum şi de a viziona clipuri video stocate prin intermediul aplicației gratuite mobile Polkast.
Spre deosebire de serviciile publice, cloud-ul personal ZyXEL nu are limite pentru depozitare şi nici nu foloseşte servicii ineficiente la încărcare/descărcare. La conectarea în aceeaşi reţea locală (LAN), aplicația mobilă Polkast poate profita de viteza Wi-Fi, pentru transmisii aproape instantanee. Acest serviciu de cloud personal este acum disponibil pentru utilizatorii oricărui model de server media din seria NSA300, utilizatorii putând descărca aplicații mobile Apple și Android.
Internetul a schimbat fundamental viaţa oamenilor, odată cu multitudinea de date, resurse şi informaţii. Cu dezvoltarea explozivă a aplicaţiilor digitale, oamenii îşi doresc să fie conectaţi la acestea folosind orice dispozitiv, prin cablu sau wireless.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite