Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky Lab lanseaza Kaspersky Security Scan

12 Iulie 2012



Kaspersky Lab anunta lansarea Kaspersky Security Scan, un nou utilitar, care verifica starea de securitate a sistemului. Acesta este ideal pentru utilizatorii care nu folosesc o solutie antivirus sau pentru cei care au indoieli cu privire la suita instalata pe PC si cauta o alta opinie. Utilitarul este foarte usor de instalat, functioneaza in paralel cu orice alta solutie de securitate si, daca identifica o problema, recomanda utilizatorului sa realizeze o scanare completa a sistemului cu una dintre suitele Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security sau Kaspersky PURE.


15% din utilizatorii de PC-uri cu sistem de operare Microsoft Windows din intreaga lume nu folosesc o solutie antivirus pentru a-si proteja datele personale, arata un studiu realizat de compania de cercetare Harris Interactive din martie 2012. In acelasi timp, 60% din utilizatori sunt ingrijorati cu privire la confidentialitatea informatiilor financiare, iar 80% din ei s-au confruntat cu o problema de securitate cel putin o data. Cu toate ca cererea de telefoane mobile inteligente si tablete este in continua crestere, PC-ul ramane principalul echipament multimedia pentru majoritatea consumatorilor, folosit frecvent pentru navigarea online, stocarea datelor personale si a datelor de lucru.


Kaspersky Security Scan este un utilitar de mici dimensiuni, optimizat pentru o instalare rapida, fara solicitari adresate utilizatorului sau necesitatea de a restarta computerul. Kaspersky Security Scan realizeaza atat scanari rapide, precum si in profunzime si avertizeaza atunci cand exista vulnerabilitati in Microsoft Windows sau in alte programe instalate.


Imediat dupa scanare, utilizatorul primeste un raport complet cu amenintarile informatice identificate, grupate pe categorii. Apoi, acestuia ii este recomandata cea mai potrivita solutie de securitate Kaspersky Lab cu protectie in timp real, care va ajuta la „curatarea” sistemului si la mentinerea unui nivel ridicat de siguranta. Cu toate ca utilitarul Kaspersky Security Scan este capabil sa identifice majoritatea amenintarilor informatice populare, acesta nu este creat pentru a oferi protectie completa sistemului.

Kaspersky Security Scan este disponibil pentru download gratuit aici: http://www.kaspersky.ro/security-scan#tab1.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite