Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

CRESCENDO detine noi competente si specializari Cisco

25 Iulie 2012CRESCENDO anunță obținerea celor trei specializări avansate bazate pe arhitecturi Cisco: Advanced Borderless Network, Advanced Collaboration și Advanced Data Center, precum și a statutului Cisco ATP (Authorized Technology Provider) Identity Services Engine, certificări prin care compania își întărește poziția în topul celor mai experimentați parteneri Cisco din România.


Atingerea tuturor specializărilor arhitecturale, introduse de Cisco la începutul anului fiscal 2012 pe fondul evoluției programului de parteneriat spre aptitudini și capacități arhitecturale, dovedește capabilitățile și expertiza echipei CRESCENDO în a oferi consultanță în proiectarea, implementarea și servicii de suport aferente soluțiilor de rețea, colaborare și centre de date.


In plus, prin certificarea Cisco ATP Identity Services Engine (ISE), a treia certificare ATP din portofoliul companiei, CRESCENDO este acreditată pentru a promova și implementa arhitecturi avansate de securitate, care permit departamentelor IT să administreze şi să automatizeze la nivel central securitatea şi controlul accesului pentru orice dispozitiv din cadrul organizaţiei.
„Certificările obținute încununează efortul susținut al companiei noastre de a răspunde provocărilor din piață, printr-o echipă capabilă și un set de competențe ce acoperă întreaga infrastructură IT&C a unei companii. Acestea, împreună cu experiența dobândintă în proiecte multi platformă și multi vendor ne poziționează optim pentru a oferi consultanță specifică pe parcursul întregului proiect. Pe scurt, aducem în acest fel valoare afacerii clienților noștri!”, afirmă Costel Cristea, Communications Solutions Business Unit Manager în CRESCENDO.


CRESCENDO este partener Cisco Silver și are o experiență de peste 8 ani în promovarea și implementarea de soluții complete de comunicații Cisco. Datorită focusului companiei în zona tehnologiilor avansate – precum Cloud Computing – segmentul enterprise ocupă cea mai mare pondere în structură portofoliului de clienți.


„In organizaţiile de astăzi, reţelele de comunicaţii joacă un rol strategic, deoarece ele conectează companiile în cadrul lanţurilor valorice, sunt baza pentru virtualizare şi cloud si permit forţei de muncă din ce în ce mai mobile să rămână conectată la informaţie şi la membrii echipei. Recunoscând acest rol al reţelelor, CRESCENDO a construit abilităţi şi competenţe şi a obţinut specializări în mai multe arii strategice, care ajută clienţii să profite de forţa reţelelor – prin infrastructura de reţea, colaborare şi comunicare, centre de date sau securitate”, a spus Dragoş Josanu, Partner Organization Manager Cisco România.

De altfel, competențele și expertiza companiei în zonă soluțiilor Cloud Computing s-au reflectat și în distincțiile obținute, compania fiind desemnată în 2011 Cisco Data Center Partner Of The Year, iar în 2010 Cisco Innovation Partner Of The Year și Cisco Virtualization Partner Of The Year, în România.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite