Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lansează patru noi imprimante All-In-One PIXMA cu funcţii noi

21 August 2012



Canon a anunţat lansarea a patru noi imprimante compacte PIXMA All-In-One, cu un software ce include noi funcţii pentru a îmbunătăţi procesul de imprimare. Noile PIXMA MP230, MG2250, MG3250 şi MG4250 sunt oprimizate pentru imprimarea direct de pe un website atât a documentelor, cât şi a imaginilor la calitate de laborator foto acasă.
Noile imprimante sunt primele modele PIXMA ce includ,in format standard, My Image Garden, o platformă ce combină toate functiile disponibile in prezent pentru echipamentele Canon PIXMA, într-o singură interfaţă uşor de folosit. Noua platformă intuitivă include o gamă de funcţii noi, avansate şi uşor de aplicat, precum Automatic Suggestion, Automatic Layout şi Face Recognition.
Mai mult, acestea sunt compatibile cu Print Your Days, noua aplicaţie Canon de Facebook, prin care utilizatorii pot imprima fotografiile publicate în reţeaua socială cu ajutorul imprimantei PIXMA de acasă, fără a avea nevoie de alte programe. Aplicaţia include şi o serie de unelte de editare a fotografiilor şi de creare a unor colaje ce permit imprimarea a până la cinci poze pe o singură pagină. De asemenea, dispun de o gamă de opţiuni de personalizare şi de editare pentru un plus de creativitate.
CREATIVE PARK PREMIUM, resursa gratuită oferită de Canon pentru descărcarea şi imprimarea de vederi sau de colaje, este de asemenea disponibilă în My Image Garden şi beneficiază de un proces nou, uşor de folosit, de selectare a fotografiilor, ce permite afişarea, descărcarea şi imprimarea lor prin intermediul unei singure interfeţe. Totodată, este disponibil conţinut nou, precum cel oferit de National Geographic şi NASA, inclusiv fotografii ce pot fi folosite pentru a crea calendare, dar şi o serie de colaje ce pot fi folosite pentru a crea machete de navete spaţiale.
Toate cele patru echipamente PIXMA au funcţia Auto Power Off şi noua opţiune Auto Power On, ceea ce uşurează imprimarea şi face mai rapidă trecerea de la stadiul de oprit la imprimare. De asemenea, documentele şi fotografiile pot fi trimise către imprimantă prin intermediul unei conexiuni wireless, fără a mai fi nevoie de pornirea sau oprirea manuală a echipamentului. Pentru o imprimare mai silenţioasă, noile imprimante PIXMA beneficiază de opţiunea Quiet Mode.

PIXMA MP230
Noua PIXMA MP230 este o imprimantă accesibilă ca preţ, cu funcţii de imprimare, scanare şi copiere, perfectă pentru cei ce sunt la prima achiziţie a unui astfel de echipament, pentru studenţi şi familiile care au nevoie de o imprimantă pentru acasă. Cu un design elegant, negru mat,i care ocupă puţin spaţiu pe birou şi imprimă la viteze ISO ESAT de 7.0ipm pentru monocrom, respectiv 4.8ipm color.
MP230 produce documente de înaltă calitate, la rezoluţii de până la 4800dpi, cu ajutorul cartuşelor Canon FINE, dar suportă şi cartuşe economice XL. MP230 foloseşte, totodată, sistemul ChromaLife100+, pentru fotografii cu o variatie de culori extraordinara şi de lungă durată, atunci când este folosită cu hârtie şi cerneluri originale Canon.

PIXMA MG2250
Noua MG2250 este o imprimantă multifuncţională, cu preţ competitiv, ce dispune de un display LCD cu şapte segmente. Este perfectă pentru cei ce caută un echipament compact şi accesibit pentru uz personal. Dispune de designul Canon FastFront, ocupînd puţin spaţiu şi face mult mai uşoară înlocuirea cartuşelor şi a hîrtiei. PIXMA MG2250 imprima la viteze ISO ESAT de 8.4ipm monocrom şi 4.8ipm color. Poate imprima o fotografie fără chenar la dimensiuni de 10x15cm în aproximativ 44 de secunde. La copiere sau la imprimare, utilizatorul poate alege să fie imprimate două sau chiar patru pagini pe o singură coală, reducînd astfel numărul total de pagini necesare pentru imprimarea documentelor mari şi reducînd consumul de hartie şi de cerneală. MG2250 este compatibila cu cartuşe Canon FINE şi economicele XL. Imprimă la rezoluţii de până la 4800dpi şi foloseşte, pentru fotografii, sistemul ChromaLife100.

PIXMA MG3250
PIXMA MG3350 include toate caracteristicile modelului MG2250, dar oferă viteze de copiere mai mari, de 9.2ipm monocrom şi 5.0ipm color. MG3250 dispune şi de conexiune Wi-Fi şi de aplicaţii gratuite pentru smartphone şi tabletă pentru imprimare şi scanare, pentru mai multă flexibilitate în casă. Pentru cei interesaţi de mediul înconjurător, MG3250 dispune şi de funcţia de imprimare Auto Duplex (pe ambele părţi ale unei coli), ce reduce consumul de hârtie cu până la 50%.

PIXMA MG4250
PIXMA MG4250 este echipamentul compact All-In-One cu cele mai multe funcţii. Dispune de un display TFT color, de 6,2cm, pentru imprimare simplă fără ajutorul PC-ului, şi oferă o gamă largă de opţiuni de conectare. MG4250 are Wi-Fi şi PIXMA Cloud Link incluse, ceea ce oferă acces direct la albumele online din Picasa, Web Template Print şi Google Cloud Print. Flexibilitatea de a se conecta la o serie întreagă de tehnologii, cu sau fără cabluri, oferă utilizatorilor libertatea de a imprima din aproape orice colţ al casei şi de pe o multitudine de dispozitive. Cu viteze mari de imprimare, de 9.9ipm monocrom şi 5.7ipm color, MG4250 imprima rapid documente de înaltă calitate şi imagini la calitate de laborator foto. Auto Duplex Print oferă opţiunea de a imprima pe ambele feţe ale unei coli, ajutând la reducerea costurilor cu hârtia cu până la 50%.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite