Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Virtualizare >> Stiri si comunicate

HP simplifica migrarea masinilor virtuale si a datatelor in mediile cloud

22 August 2012



Migrarea datelor intre diverse centre de date, intr-o infrastructură de tip cloud computing este un task dificil pentru orice manager IT. Pentru simplificarea acestui proces, HP a lansat o soluție de vitualizare care simplifică, automatizează și securizează mutarea mașinilor virtuale și a datelor în medii cloud, asigurându-le clienților mai multă agilitate pentru a răspunde oportunităților dinamice de pe piață.
Pe infrastructurile mai vechi, mutarea unei încărcări de lucru a unei mașini virtuale, cum este aplicația Microsoft® Exchange, între centrele de date necesită sute de pași complecși de configurare manuală între dispozitive. Mobilitatea datelor este la fel de provocatoare, pentru că stocarea necesită implementare care consumă spațiu fizic, energie electrică, răcire și investiții în infrastructură, ceea ce îi forțează pe clienți să lucreze cu un singur vendor.
Noua solutie contine:
HP Ethernet Virtual Interconnect (EVI) o componenta care simplifică și accelerează interconectarea în numai câteva minute a până la opt centre de date dispersate georgafic, eliminând sarcinile de configurare manuală.
• Software-ul HP Multitenant Device Context (MDC) livrează un nivel mai ridicat de securitate pentru aplicații cloud destinate unor medii diferite, eliminând pericolul interferențelor între date provenind de la aplicații sau departamente diferite.
HP StoreVirtual virtual storage appliance (VSA) crește flexibilitatea, permițând clienților să construiască cu ușurință zone de stocare pe orice server x86 folosind VMware vSphere® sau Windows® Server Hyper-V. Astfel, clienții pot muta datele între servere heterogene, hipervizori și centre de date pentru a îndeplini mai bine nevoile organizației, reducând complexitatea și costurile totale.

Conectarea centrelor de date dispersate din punct de vedere geografic optimizează mobilitatea încărcărilor de lucru și procesul de recuperare a datelor în urma dezastrelor. În mod normal, acest tip de conectivitate necesită luni de redesign și reconfigurare manuală a rețelei, operațiuni care sunt riscante și costisitoare.

Mai multe informații despre noile soluții pentru rețea și stocare sunt disponibile la adresele www.hp.com/go/VirtualAppNetworks și www.hp.com/go/StoreVirtualVSA .



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite