Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

Gartner: Xerox este printre liderii segmentului desktop outsourcing

27 Septembrie 2012



Xerox a fost poziţionată de Gartner în cadranul de lideri pe segmentul serviciilor de externalizare a managementului platformelor şi echipamentelor desktop pentru consumatorii finali (inclusiv computere desktop & laptop) - în raportul "Magic Quadrant for Desktop Outsourcing Services, North America1". (Magic Quadrant este un instrument de cercetare realizat de Gartner, care oferă o reprezentare generală a direcţiei pieţei şi evaluează companiile în funcţie de viziunea strategică şi de abilitatea lor de a o transpune în practică.)
Perspectiva Gartner asupra furnizorilor de desktop outsourcing reprezintă un indicator de performanţă, astfel încât companii de toate mărimile pot să analizeze şi să evalueze punctele forte, cele slabe, precum şi modalitatea de abordare a furnizorului", spune Kevin Kyser, Chief Operating Officer şi Vicepreşedinte Executiv al Grupului IT Xerox.
Serviciile de desktop outsourcing includ activităţile zilnice legate de operarea şi managementul computerelor de tip desktop şi al altor echipamente periferice. Aceste servicii presupun procurarea echipamentelor şi suport tehnic pentru instalare şi mentenenţă, folosind servicii profesionale, care ajută la operarea şi managementul desktop-urilor. Prin achiziţionarea Affiliated Computer Services în 2010, Xerox şi-a extins serviciile pentru companii mari si mici, incluzând servicii IT externalizate, precum help desk, desktop outsourcing şi servicii de infrastructură.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite