Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Smart ID lansează propria soluție pentru managementul mijloacelor fixe

27 Septembrie 2012



Smart ID România S.A., furnizor de soluții pentru mobilitate, anunță lansarea soluției pentru managementul activelor fixe și obiectelor de inventar. Cu ajutorul Smart.Assets companiile pot automatiza, controla și coordona întregul ciclu de viață al activelor și obiectelor de inventar din momentul achiziției, pe întreaga durată de folosire operațională și până în momentul casării sau eliminării din inventar. Aplicația elimină total procesele manuale și ineficiente bazate pe folosirea hârtiei, reduce costurile, susține complianța cu legislația în vigoare, accelerează procesele greoaie de inventariere și reduce drastic costurile aferente acestui process.
Unul din principalele avantaje ale soluției este faptul că poate funcționa atât de sine stătător precum și interfațată cu o multitudine de aplicații enterprise printr-un simplu protocol de schimb de informații. Companiile care coordonează parcuri mari de active fixe și de obiecte de inventar, aflate în locații multiple pot beneficia de acum de o soluție integrată care să le ofere o imagine corectă asupra infrastructurii activelor și asupra angajaților care le coordonează. Cu un preț de licențiere relativ scăzut, cu o durată de implementare scurtă, cu o arhitectură mult simplificată și prietenoasă dar care reușește să acopere și să susțină procese complexe de inventariere Smart.Assets răspunde celor mai pretențioase nevoi de inventariere de la îmbunătățirea utilizării resurselor și activelor și până la vizibilitatea disponibilității activelor. Construită strict pe nevoile specifice companiilor din industrii multiple, aplicația Smart.Assets are la baza experiența noastră de peste 10 ani în implementări de aplicații pentru mobilitate destinate optimizării activităților complexe de mentenanță, planificare strategică, reducere a costurilor aferente ciclurilor de viață ale activelor fixe, asigurării complianței cu legislația în vigoare. Smart.Assets este rezultatul celor mai bune practici și a celor mai bune implementări realizate de echipa noastră de-alungul timpului”, declară Romeo Iacob, Managing Partner Smart ID România.
Smart.Assets automatizează procesele de inventariere cu ajutorul codurilor de bare. Cu ajutorul unui terminal inteligent conectat la o imprimantă de coduri de bare aplicația generează un cod unic de identificare, sub forma unui cod de bare, îl tipărește pe etichete autocolante sau pe etichete speciale care pot fi aplicate apoi pe fiecare mijloc fix și obiect de inventar dintr-o organizație. Procesul de inventariere este simplu, se realizează rapid și poate susține suplimentar procese adiționale precum mentenanța echipamentelor etc
În cazul companiilor cu active multiple, dispersate geografic, atunci când un activ fix nu funcționeaza el poate avea un impact negativ asupra unei organizații. Infrastructura învechită poate crea probleme de service și operare atunci când există intervale de funcționare la capacitate maximă. Cu ajutorul Smart.Assets companiile pot identifica, coordona și menține în funcționare la capacitate maximă activele care își schimbă dinamic locația, ownerul și statusul. Aplicația coordonează o singură bază de date cu toate activele fixe și componentele acesteia și se poate integra cu alte tehnologii mobile, RFID, GIS, ERP, Field Services pentru a asigura mententanța și service-ul acestora.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite