Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Data Center >> Stiri si comunicate

Cisco prezinta portofoliul de solutii pentru SAP HANA

15 Octombrie 2012



Cisco anunta introducerea unei suite complete de solutii pentru platforma SAP HANA construita pe Cisco Unified Computing System (Cisco UCS). Familia de servere Cisco UCS pentru SAP HANA permite clientilor sa beneficieze de avantaje cum sunt analiza datelor in timp real si stocarea de date la nivel de secunde, constituind totodata fundatia pentru rularea pe SAP HANA a altor aplicatii SAP pentru companii in viitor.
Optand pentru Cisco UCS ca baza a serverelor care ruleaza SAP HANA, clientii pot utiliza capacitatile avansate ale platformei Cisco UCS, inclusiv structura unificata, abstractizarea de hardware si administrarea centralizata, in vederea reducerii costurilor operationale la nivel de sistem. Tehnologia de calcul in-memory de la SAP, completata de Cisco UCS, ofera clientilor solutii structurate astfel incat sa poata asigura o disponibilitate ridicata si toleranta la dezastre in mai multe locatii.


„Cantitatea de date care trebuie procesata in timp real creste de la o zi la alta, la fel ca și nevoia de a avea acces rapid la informatiile stocate in centrele de date, iar solutiile SAP HANA si Cisco UCS adreseaza aceste cerințe. Infrastructura Cisco UCS este deosebit de importanta, atat pentru transmiterea datelor prin intermediul platformei SAP HANA cat și pentru favorizarea unui mediu de afaceri competitiv si deschis catre inovatie. Cisco a participat și a prezentat aceste beneficii, precum și o demonstrație tehnica a soluției, in calitate de Gold Partner la SAP Forum, eveniment derulat la București pe 10 octombrie 2012 in prezența a 300 de participanți din mediul privat și public”, a declarat Cristian Popescu, Director General Cisco Romania.


Portofoliul Cisco de solutii pentru SAP HANA raspunde nevoilor celor care au adoptat deja si testeaza SAP HANA in premiera, precum si nevoilor clientilor cu experienta care gestioneaza implementari la scara mare.
Solutii integrale montate pe rack: Portofoliul Cisco UCS pentru SAP HANA include solutii de dimensiuni foarte mici, mici si medii montate pe rack-uri care suporta pana la jumatate de terabyte (TB) de date comprimate ale utilizatorilor. Fiecare dintre acestea ocupa interiorul unui server Cisco UCS C-Series montat pe rack, cu capacitate de stocare interna.


Solutii scalabile de tip blade server: Portofoliul include si solutii scalabile de tip blade server, care suporta pana la opt terabytes de memorie. Aceasta solutie se bazeaza pe servere de tip blade UCS B-Series de la Cisco, cu cea mai buna capacitate de stocare externa din domeniu. Arhitectura permite o disponibilitate ridicata si toleranta la dezastre in mai multe centre de date.


„Tehnologia in-memory computing, disponibila prin platforma SAP HANA, permite companiilor sa ia decizii mult mai inteligente si rapide, prin analiza informatiilor si datelor in timp real, care accelereaza in mod vizibil modul in care organizatiile isi desfasoara activitatea. Viteza cu care companiile reactioneaza la evolutia mediului economic a devenit un factor crucial pentru performanta companiilor, iar acestea trebuie sa se orienteze catre cele mai inovative tehnologii, atat in materie de software, cat si de hardware, care sa le garanteze cresterea capacitatii de reactie. Si in cadrul evenimentului nostru anual, care l-a avut ca invitat special pe Timo Elliott, un guru in domeniul solutiilor analitice, am prezentat exemple concrete ale clienților noștri care au demonstrat cat de importante si ce impact pot crea ultimele inovatii tehnologice asupra modului in care companiile isi desfasoara activitatea”, a spus Valentin Tomsa, Director General SAP Romania.


Cisco ofera clientilor posibilitatea de a alege fie stocare EMC, fie NetApp, intr-o solutie scalabila pentru SAP HANA.
Alaturi de partenerii sai, Cisco ofera o suita completa de servicii tehnice si profesionale pentru a ajuta clientii sa planifice, sa construiasca si sa gestioneze o solutie Cisco pentru SAP HANA. Printre acestea se afla Serviciul de asistenta Cisco Solution pentru solutii SAP, care asigura un punct unic de contact pentru initierea si gestionarea asistentei, oferind si asistenta pentru produsele tertilor pentru sustinerea SAP HANA.

Companiile care au adoptat deja aceasta solutie in SUA, Europa si Asia Pacific testeaza si aplica solutia scalabila UCS pentru SAP HANA, printre ei aflandu-se clienti din industria de transport, petrol si gaze, alimente si bauturi, precum si tehnologii performante.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite