Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Contact | Call Center >> Stiri si comunicate

Logicom IT Distribuție distribuie produsele Jabra în România

22 Octombrie 2012



Logicom IT Distribuție a încheiat un acord de distribuție cu Jabra, leader în producția și comercializarea de căști și sisteme hands-free pentru call-centere și birouri. Începând cu luna august, Logicom a devenit partener complet autorizat pe întreg teritoriul României, singurul care poate vinde și oferi asistență pentru produsele Jabra în țara noastră.
Produsele Jabra sunt cunoscute în toată lumea pentru calitatea căștilor ce înglobează tehnologia de ultimă oră în atenuarea zgomotului și procesarea digitală a sunetului. Performanțele sistemelor Jabra se datorează unui proces îndelungat de cercetare și lucrări de dezvoltare în domeniului transferului de voce.
Căștile Jabra reprezintă sisteme de comunicare de ultimă oră ce integrează caracteristicile UC (Unified Communication) și redau întocmai proprietățile vocii. Căștile sunt compatibile cu toate platformele și acreditate de către toți marii vendori. Logicom IT este prima companie de pe piața din România ce oferă soluții de comunicare unificată într-un prototip ușor de folosit de consumatorul final.
“Asocierea cu Jabra îmbogățește portofoliul Logicom IT cu produse performate ce răspund unei nevoi actuale a pieței și care completează perfect soluțiile de comunicație oferite de vendori consacrați din portofoliul Logicom, cum ar fi Cisco și Microsoft. Noua direcție de consum în domeniul tehnologiei este spre o mai mare mobilitate și oferirea posibilității consumatorilor de a putea lucra la capacitate maximă de oriunde. Tehnologia UC devine din ce în ce mai populară datorită ratei mici de investiție și a eficienței mari în utilizarea resurselor, a unei capacităţi de comunicare mai bune și a flexibilității. Ne bucurăm că am devenit partenerii unui furnizor de soluții reale ce înglobează inovație și adaptabilitate la nevoile pietei” a declarat Ciprian Pîrv, Director General Logicom IT Distribuție.
Studii conduse de leaderi în cercetare precum agenția F&S și Gartner arată că până în 2015, 80% din companii vor opera pe platforme UC. S-a dovedit că sistemele Jabra au un impact mare în îmbunătățirea procesului de comunicare și a eficienței angajaților. Produsele Jabra sunt cunoscute pentru designul rezistent și ergonomic, confortul sporit în momentul folosirii și transmisia clară, toate acestea adăugând un beneficiu suplimentar activității de zi cu zi a utilizatorilor.
“Parteneriatul cu Logicom a constituit pasul logic pentru piața din România și este menit să vină în întâmpinarea nevoilor companiilor din această țară care în curând vor adopta soluțiile UP pentru upgradarea afacerilor lor. Suntem încrezători că am ales cel mai bun partener pentru dezvoltarea comunicării și a unei piețe UC în această zonă. Combinând expertiza Logicom cu realizările tehnologice Jabra viziunea Unified Communication devine reală”, a declarat Natașa Peric, Marketing Manager Jabra.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
george orzescu
am cumparat un handfree cu bluetout jabra acum 3 saptamani si nu functioneaza ma intereseaza unde se afla service ca pe internet nu am gasit adresa cu respect george orzescu
30 Septembrie 2015, 05:52:37