Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Frontal Communication obtine certificarea Cisco ATP ISE si dreptul de revanzare a Oracle Exadata si Oracle Exalogic

23 Octombrie 2012



Frontal Communication anunta obtinerea certificarii Cisco ATP (Authorized Technology Provider) Identity Services Engine (ISE).
Frontal Communication a indeplinit cerintele riguroase impuse de Cisco privind calificarea personalului pentru obtinerea acestei certificari. Aceasta este o garantie a faptului ca Frontal Communication este mai bine pregatita sa vanda, sa proiecteze, sa instaleze si sa ofere suport in mod corespunzator pentru produsele si solutiile Cisco ISE.


„Frontal Communication, prin investitiile in tehnologii corespunzatoare care se muleaza nevoilor prezente si viitoare, ofera clientilor sai solutii cu impact pozitiv in afaceri, aducandu-le astfel rezultatele scontate”, a declarat Sebastian Banica, executive director Frontal Communication.
Cisco ISE simplifica operatiunile IT, permitand definirea politicilor care raspund regulilor de afaceri, in functie de utilizator, dispozitiv, aplicatie. Solutia face distinctia intre dispozitivele organizatiei si cele personale ale utilizatorului si automatizeaza securitatea in intreaga organizatie prin politici de acces si criptare aplicate la nivelul retelei.
Solutiile Frontal Communication de control acces in retea permit clientilor sai sa exploateze noi initiative de consolidare a productivitatii afacerii, precum Bring Your Own Device (BYOD), si sa adreseze obligatiile de conformitate.


De asemenea, Frontal Communication, Oracle Gold Partner, anunta obtinerea statutului de revanzator al solutiilor Oracle Exadata si Oracle Exalogic prin Oracle PartnerNetwork (OPN). Demonstrand capabilitatile de revanzare si implementare a Oracle Exadata Database Machine si Oracle Exalogic Elastic Cloud, Frontal Communication ofera clientilor sai agilitate, scalabilitate si fiabilitate.
Frontal Communication a indeplinit cerintele riguroase impuse de Oracle privind calificarea personalului responsabil de vanzari, pre-sales, implementare si suport, pentru obtinerea acestui statut. Aceasta este o garantie a faptului ca Frontal Communication este mai bine pregatita sa vanda, sa instaleze si sa ofere suport in mod corespunzator pentru Oracle Exadata Database Machine si Oracle Exalogic Elastic Cloud.
Combinand Oracle Exadata Database Machine si Oracle Exalogic Elastic Cloud cu capabilitatile de implementare ale Frontal Communication, clientii Frontal vor obtine beneficii precum implementare rapida, performante, disponibilitate si securitate, precum si reducerea consumului de energie si a spatiului necesar amplasarii hardware-ului.


Oracle Exadata Database Machine este singura masina de baze de date care asigura performante extreme atat pentru aplicatiile de stocare a datelor, cat si pentru aplicatiile OLTP, fiind astfel platforma ideala pentru consolidare in medii cloud personalizate.


Oracle Exalogic Elastic Cloud reprezinta primul sistem din lume proiectat in mod special sa ofere companiilor o fundatie solida pentru un cloud privat securizat, adaptat activitatilor critice. Exalogic este platforma ideala pentru rularea aplicatiilor de orice tip, este optimizat pentru Enterprise Java, Oracle Fusion Middleware si Oracle Fusion Applications.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite