Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ASBIS anunță disponibilitatea Windows 8 în cadrul Partner Roadshow 2012

23 Octombrie 2012



ASBIS Romania, subsidiara locală a grupului ASBIS Enterprises PLC și unul dintre distribuitorii importanți de produse IT din România, oferă firmelor revânzătoare cel mai nou sistem de operare, Windows® 8 și alte noutăți ale partenerilor strategici ASBIS, în cadrul ASBIS Partner Roadshow 2012.
Participanții vor avea ocazia de a afla detalii atât despre noile produse Microsoft (Windows® 8, noua Suita Office, Windows Server 2012) cât și despre alte noutăți din industria IT ce privesc de canalul de distribuție, produse, tehnologii și programe ale producătorilor de referință precum Microsoft, Intel, Dell, Fujitsu, Western Digital, Seagate, Kingston, Gigabyte și Edimax. Pe lângă prezentările susținute de către producători sau de către membri ai echipei ASBIS Romania, participanții vor putea asista la demonstrații de produs, vor putea participa la mese rotunde dedicate fiecărui brand, și vor avea, de asemenea, oportunitatea de a interacționa în mod direct cu reprezentanții producătorilor.
În cadrul acestor evenimente vor fi prezentate firmelor revânzătoare, pentru prima dată, sistemul de operare Windows® 8, noua suita Office și Windows Server 2012. Windows® 8 este sistemul de operare reimaginat de la chipset până la interfața de utilizator, oferind o experiență mai placută, rapidă și fluidă, ușor de adaptat oricărei afaceri și stilului de viață al fiecărui utilizator în parte. Windows® 8 este disponibil pentru o gamă largă de dispozitive hardware, de la tabletele compacte cu ecran tactil și notebook-urile ultra-ușoare, până la PC-uri și echipamente All-In-One puternice, cu ecrane high-definition.
Seagate va prezenta Momentus XT solid state hybrid drives SSHD (combinația super-vitezei unui SSD cu capacitatea mare a hard-discurilor tradiționale), Satellite Wireless (HDD wireless pentru tablete și smartphone-uri) și Seagate Partner Program (SPP), programul de fidelizare prin care partenerii pot caștiga până la 12.500$ trimestrial doar cumparand produse Seagate.
Edimax Technology Co. Ltd va prezenta routerele N600+ Wireless Concurrent Dual-Band Gigabit bazate pe tehnologia modernă Smart iQ Setup prin care tipul conexiunii la Internet este detectat în mod automat și, ca urmare, majoritatea acțiunilor legate de configurare sunt făcute de sistem. Un alt element de noutate este Personal Hotspot & Travel Router BR-6258nL, dispozitivul Edimax care asigură o conectare extrem de facilă a ultrabook-urilor, smart phone-urilor și a tabletelor la Internet.
Seria de evenimente începe în București, pe data de 29 octombrie și continuă în Constanța, Brașov, Cluj Napoca și Timișoara. Prin specificul lor, acestea se adresează firmelor revânzătoare de produse din domeniul tehnologiei informației iar participarea este gratuită.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite