Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Star Storage susţine tinerii români talentaţi

25 Octombrie 2012



Star Storage, furnizor român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare și servicii Cloud, îşi continuă politica de susţinere a oamenilor de valoare şi are deosebita onoare de a fi unul dintre sponsorii celei de-a cincea ediţii a Concertului Regal caritabil, organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României în beneficiul programului naţional "Tinere Talente".
Concertul extraordinar are loc astăzi, joi, 25 octombrie 2012, ora 18.00, la Ateneul Român din Bucureşti şi va fi susţinut de reputatul violonist Alexandru Tomescu, unul dintre cei mai reprezentativi tineri artişti români contemporani, care va fi acompaniat de Ansamblul Stradivarius dirijat de Gabriel Bebeşelea. Alexandru Tomescu este violonistul care prin geniul său artistic şi modalitatea prin care modelează sunetele cu vioara sa a reuşit să fascineze audienţe mondiale. Programul muzical al serii va cuprinde, pe lângă celebra operă Anotimpurile de Antonio Vivaldi şi Cele patru Anotimpuri de Astor Piazzola.
Star Storage, prin proiectele sale de responsabilitate socială, susţine permanent performanţa şi rezultatele în domeniul culturii, fiind alături de tinerii români talentaţi, aflaţi în situaţii materiale dificile. Star Storage este deschizător de drumuri nu doar în tehnologie, ci şi în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţilor care îi revin în societate, responsabilităţi pe care şi le-a însuşit încă de la începuturi, implicându-se foarte activ în proiecte numeroase şi variate de responsabilitate socială.
Avem o deosebită plăcere să ajutăm oricând avem ocazia, ne bucurăm să putem contribui la rezolvarea măcar a câtorva dintre problemele care fac parte din viaţa noastră, pentru că dacă fac parte din societate, sunt ale noastre, ale tuturor şi ne afectează pe noi toţi, şi tocmai de aceea trebuie să găsim o cale de a le rezolva împreună. Noi nu ne mulţumim niciodată doar cu dorinţa de a schimba ceva, ci întotdeauna întindem o mână de ajutor, ne implicăm activ în numeroase proiecte de responsabilitate socială pentru că suntem conştienţi de faptul că mulţi tineri nu pot face performanţă din cauza resurselor materiale, ceea ce este realmente o pierdere naţională, nu doar individuală. Sunt mulţi tineri care ne fac cinste peste hotare, în lumea întreagă, cu aptitudinile lor extraordinare, fie că este vorba de muzică, artă sau sport, dar, dacă nu ar fi fost sprijiniţi la momentul oportun, s-ar fi pierdut în mulţime fără a avea puterea de a lupta pentru harul lor. Prin contribuţia adusă prin proiectele realizate până acum şi cele care vor urma sperăm să-i motivăm pe toţi cei care vor să ajute într-un fel sau altul să o şi facă, şi să nu rămână doar la stadiul de intenţie. De data aceasta, suntem mândri că avem onoarea de a ne aduce contribuţia la devoltarea culturii româneşti, prin susţinerea acestui eveniment şi a unor tineri de valoare care au nevoie de noi toți pentru a se putea dezvolta şi a evolua frumos, astfel încât munca şi efortul lor să fie răsplătite. Noi, Star Storage, ne vom continua politicile şi planurile de responsabilitate socială, susţinând performanţa, valoarea, cultura şi dezvoltarea societăţii în care trăim”, a declarat Cătălin PĂUNESCU, Managing Director Star Storage.
Fondurile strânse din vânzarea de bilete şi din sponsorizări sunt utilizate pentru a oferi burse de studiu, mentorat şi oportunităţi de promovare celor mai promiţători tineri artişti români din domeniul muzicii clasice şi al artelor plastice, aflaţi la începutul carierei şi în imposibilitatea de a se dezvolta din motive financiare. Toate aceste acţiuni sunt integrate în programul naţional Tinere Talente, sprijinit de Fundaţia Principesa Margareta a României.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite