Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Noua camera de supraveghere de la D-Link

31 Octombrie 2012



D-Link anunta extinderea gamei de produse pentru Cloud și lansează camera mydlink cu lentile fisheye.
Camera IP DCS-6010L Wireless N Fisheye permite acoperirea unui câmp vizual de 360 grade. Montată pe un perete, această cameră plată cu design special poate urmări la 180 grade. Senzorul de doi megapixeli (1600 x 1200) face astfel posibilă supravegherea spațiilor largi, cu o singură cameră.


Camera DCS-6010L este dotata cu un microfon și boxe pentru comunicare bidirecțională. Conexiunile de rețea se realizează cu standardul wireless 802.11n sau cu ajutorul unui port Ethernet 10/100. În cazul în care este necesară funcționarea independentă a camerei, fluxurile de date video pot fi stocate pe un card MicroSD/SDHC. De asemenea, este posibilă înregistrarea pe un server NAS compatibil mulțumită clientului integrat Samba.


Camera DCS-6010L redă imagini în H.264 și MPEG-4 cu compresie Motion JPEG, și transmite audio folosind G.711 și G.726. Dimensiunea imaginii, rata de redare și calitatea pot fi reglate astfel încât calitatea imaginii să corespundă cu aplicația dorită. Este posibilă setarea frame-urilor de până la 15 fps, cu setarea tuturor parametrilor prin utilizarea unui browser sau a software-ului inclus D-ViewCam, care poate fi rulat din Windows sau prin intermediul unei aplicații mydlink pe dispozitive cu iOS și Android. D-ViewCam poate administra simultan până la 32 camere, poate surprinde cadre și declanșa alarme prin email sau prin încărcare pe un FTP atunci când se detectează mișcare în zonele predefinite.
Cu funcția „Privacy Mask” și D-ViewCam, utilizatorii au posibilitatea să protejeze anumite spații, atât pentru protecția datelor, cat și pentru motive de securitate. Aplicațiile mydlink pentru dispozitive cu iOS și Android pot fi utilizate pentru a monitoriza și configura camera de supraveghere. Accesul la DCS-6010L este posibil prin intermediul oricărui browser. Astfel, utilizatorii de dispozitive mobile pot supraveghea permanent locuințele personale sau birourile, de oriunde s-ar afla.


Camera de supraveghere Wireless N 360° Fisheye DCS-6010L va fi disponibilă în România începând cu luna noiembrie 2012.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite