Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

PRAS Consulting aniversează 10 ani

06 Noiembrie 2012



Compania PRAS Consulting aniversează anul acesta 10 de ani de existenţă pe piaţa IT din România. PRAS este una dintre cele mai dinamice firme autohtone, fiind un partener Microsoft important pe piața locală. PRAS are la activ un număr impresionant de proiecte IT cu un grad de complexitate ridicat și numeroase certificări Microsoft (printre acestea compania are și statul de Microsoft Gold Certified Partner pentru mai multe soluții Microsoft).
De-a lungul celor 10 de ani, ne-am concentrat cu consecvenţă pe iniţierea şi derularea unor proiecte bazate pe tehnologii noi, pe care le-am abordat cu entuziasm și profesionalism. ” a declarat Paul Roman, Director General – PRAS Consulting. “Astăzi putem spune că ceea ce am realizat, cu seriozitate şi responsabilitate, prin implementările noastre în domeniul mesageriei și mobilității, ajută organizațiile să-și optimizeze comunicațiile cu clienții, partenerii și angajații mobili. Noi înţelegem foarte bine provocările afacerilor de astăzi, și de aceea oferim soluţii eficiente pentru problemele acestora. Mai presus decât orice, noi am căutat să oferim soluții de calitate unor clienți care sunt acum, în criza economică pe care o traversăm, mult mai atenți la investițiile pe care le fac.”
În cei zece ani, PRAS Consulting a realizat proiecte complexe IT la companii de top din Romania, printre acestea numărându-se: Petrom, Vodafone, GDF Suez sau OTP Bank.
Succesul celor 10 ani de prezență pe piața IT din Romania se bazează foarte mult pe serviciile valoroase aduse clienților săi. „PRAS Consulting s-a aflat întotdeauna aproape de clienții săi, adoptând o strategie bazată pe grija față de clienți și pe capacitatea de a răspunde în orice moment cerințelor acestora.”, a declarat Andrei Suciu, Sales Director – PRAS Consulting. „Foarte importantă în acest demers a fost echipa PRAS. Ne bucurăm că avem parteneri și colegi care sunt alături de noi de la început, de acum 10 ani, și care sunt dedicați misiunii noastre.
„Specialiștii PRAS au intervenit rapid de fiecare data când am întâmpinat o problemă. În mod sigur este un parteneriat de succes care se va extinde pe termen și mai lung", adaugă Bogdan Georgescu, Managing Partner Colliers International Romania. Un alt proiect de succes a fost implementat pentru Primăria Sectorului 2, București. Valentin Ifrim, Director în cadrul Direcției Sisteme Informatice și Administrare Echipamente, declară "Am avut ocazia sa colaboram cu PRAS Consulting in cadrul proiectului de îmbunătățire a securității informatice a infrastructurii PS2, precum si cu ocazia proiectului de mentenanța a infrastructurii de servere a PS2. Suntem foarte mulțumiți de prestația consultanților firmei PRAS Consulting, care au dovedit de fiecare data ca dețin un bagaj de cunoștințe ridicat, au avut o atitudine prompta și proactivă si au rezolvat rapid toate probleme apărute, în așa fel încât activitatea PS2 sa se desfășoare in bune condiții. Din aceste motive recomandam PRAS Consulting ca un partener pe care te poți baza."



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Eugen Posdarascu
Ma bucur ca incepe sa se dezvolte un grup de companii valoroase, conduse de oameni entuziasti si bine pregatiti. Si nu doar PRAS, ma refer si la Class IT, Kapsch, Star Storage sau Brinel. Mult succes si sa depasiti dinozauri ca Siveco sau TeamNet.
12 Decembrie 2012, 05:28:57