Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Microsoft dă startul într-un nou hackathon mondial

06 Noiembrie 2012La cateva zile dupa lansarea Windows 8, Microsoft a invitat dezvoltatorii din toata lumea la Build 2012 (www.buildwindows.com), principala conferinta a companiei pentru dezvoltatori, pentru a prezenta oportunitatea de a scrie aplicatii si servicii pe platforma Windows - Windows 8, Windows Phone 8 si Windows Azure. Mesajele importante transmise la Build sunt disponibile in Addendum. O saptamana mai tarziu, mii de dezvoltatorii entuziasti sunt asteptati sa participe in WOWZAPP 2012 (www.wowzapp2012.com), un hackathon pentru Windows organizat la nivel mondial in 100+ de locatii din peste 40 de tari.
WOWZAPP in Romania
In weekend-ul 9-11.11, Microsoft Romania va organiza WOWZAPP in The HUB Bucharest (http://bucharest.the-hub.net, str. Halelor nr. 5, etajele 2-3, de pe 9.11, ora 7:30 PM pana pe 11.11. ora 16:00). Sunt asteptati peste 150 de dezvoltatori studenti si profesionisti, intr-o desfasurare ce cuprinde sesiuni de training de tehnologie, brainstorming de idei de aplicatii si zeci de ore de scris cod.
O echipa energica de angajati Microsoft si lideri ai comunitatilor de developeri promite ca experienta primei aplicatii pe Windows 8 sa fie de neuitat. Pana atunci, cei interesati isi pot configura mediul de dezvoltare via http://dev.windows.com.
Dezvoltatorii celor mai apreciate aplicatii dezvoltate in timpul WOWZAPP vor fi premiati cu Xbox-uri, device-uri cu Windows si Windows Phone si periferice hardware Microsoft.
Ultimele locuri disponibile in hackathon sunt disponibile celor interesati pe www.wowzapp2012.com.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite