Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Smart ID Romania devine Premier Partner Zebra Technologies

06 Decembrie 2012



SmartID Romania, companie specializata in aplicatii pentru mobilitate, anunta castigarea statutului de Premier Partner al Zebra Tehnologies - unul dintre cei mai importanti furnizori de imprimante coduri de bare, carduri, RFID si imprimante kioskuri, la nivel international. Premier Partner al Zebra Tehnologies reprezinta cel mai inalt statut de parteneriat Zebra si este acordat partenerilor cu rezultate exceptionale inregistrate de-alungul unui an fiscal.
¨Piata solutiilor pentru mobilitate are nevoie de companii solide, cu experienta, care inteleg standardele necesare pentru dezvoltarea de aplicatii si impachetarea cu solutii de printare de-a lungul intregului lant logistic al unei companii. Smart ID Romania obtine, in acest an, statutul de Premier Zebra Technologies ca urmare a dezvoltarii teritoriale, a investitiilor realizate in aplicatii pentru mobilitate care integreaza o gama larga de imprimante coduri de bare, RFID, carduri si imprimante mobile dar si dezvoltarii capabilitatilor de service si suport la nivel national pentru toate produsele Zebra, incluzand instalare, mentenanta, reparatii onsite, suport tehnic etc. Smart ID Romania a intrat in acest parteneriat cu o echipa matura cu peste 10 ani de experienta la nivel de service si suport tehnic in care a investit continuu la nivel de training si infrastructura. Acest lucru ne permite sa ne pliem pe nevoi complexe de suport tehnic in industrii in care continuitatea operatiunilor este extrem de importanta. Pentru clientii nostri este important sa stie ca au alaturi un partener cu tehnicieni pregatiti care mentin imprimantele Zebra la un nivel de performanta si operare optim¨, declara Romeo Iacob, Managing Director Smart ID.
Smart ID Romania a deschis in acest an 4 birouri regionale in Timisoara, Cluj Napoca, Alba Iulia si Baia Mare pentru a sustine la nivel regional activitatea biroului central de la Bucuresti. Compania s-a dezvoltat la nivel operational pornind de la principii de eficienta, costuri operationale scazute si investitii in tehnologii de ultima generatie de la cei mai buni dezvoltatori de tehnologie la nivel international. In 2012, compania a investit in dezvoltarea solutiilor proprietare pentru managementul activelor, managementul depozitelor, automatizarea fortelor de vanzari si a echipelor de service din teren si trasabilitate consolidandu-si astfel pozitia de parteneriat cu principalii furnizori de tehnologie la nivel international.
La nivelul parteneriatului cu Zebra Tehnologies, Smart ID Romania integreaza aplicatii pentru mobilitate solutii de printare inovative, usor de integrat, incluzand o gama variata de imprimante mobile, imprimante termice, desktop si industriale, imprimante carduri si consumabile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite