Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Smart ID Romania lanseaza Panasonic ToughPad

14 Decembrie 2012



SmartID Romania, specialist in aplicatii pentru mobilitate, lanseaza Panasonic ToughPad, cea mai sigura tableta cu system Android. Panasonic ToughPad este o tableta industriala destinata a fi folosita in medii intensive si in conditii dificile, specifice operatiunilor din teren. Panasonic ToughPad ofera o combinatie unica de securitate a datelor cu optiuni de conectivitate fara precedent, putere de procesare si design robust - ceea ce ii permite sa fie folosita in domenii in care nici o alta tableta nu a fost folosita vreodata.

¨Panasonic ToughPad este disponibila in doua variante: Panasonic Toughpad A1 si Panasonic Toughpad B1 (cu dimensiuni si greutate mult mai mica decat A1, urmeaza sa fie lansata in aceasta iarna). Dezvoltata initial pe principii de multifunctionalitate pentru angajatii din domeniul public, familia de tablete Panasonic ToughPad este destinata a fi folosita in aviatie, constructii, field service si sanatate publica. Similar altor produse robuste de la Panasonic (v. Panasonic ToughBook), tableta ToughPad este extrem de solida, fiind construita confom MIL-STD-810G si IP65, ceea ce inseamna ca rezista la caderi de 1,2 m si la praf, apa, umiditate excesiva. Daca va puteti imagina cele mai dificile si extreme conditii de lucru in teren atunci Panasonic ToughPad se poate plia pe nevoile angajatilor mobili care sunt obisnuiti sa lucreze in astfel de conditii. Strategia Smart ID este aceea de a identifica companii cu forte mobile in teren, cu procese dificile, extreme, companii pentru care mobilitatea este o provocare in ceea ce priveste managementul informatiilor si al coordonarii fortelor mobile din teren. Pentru aceste companii selectam cele mai bune tehnologii la nivel international si venim cu solutii de mobilitate cu impact maxim in zona operationala. Panasonic ToughPad este o alegere strategica pentru cateva din industriile pentru care noi pregatim solutii noi in anul 2013. Credem ca atunci cand venim cu solutii care imbunatatesc mediul de lucru al angajatilor, reduc cheltuielile, imbunatatesc procesele si cresc productivitatea , ne aducem o contributie semnificativa la dezvoltarea mediului de business din Romania”, declara Romeo Iacob, Managing Director Smart ID Romania.
Tableta ToughPad A1 are un processor de 1.2 Ghz si 16 MG storage intern cu microSD slot, securitate unica si dedicata pentru criptarea celor mai importante date. In conditiile in care securitatea este separata de aplicatiile tabletei, criptarea datelor se realizeaza mult mai eficient iar datele sunt mai bine protejate si mai sigure. Ecranul de 1024 x 768 pixeli este multi touch este tratat impotriva reflectiilor si stralucirii si poate fi citit in conditii de lumina puternica. Tableta include o camera video de 2 megapixeli si o camera secundara de 5 megapixeli. Tableta Include GPS si optiuni multiple de conectivitate Wi-fi, Bluetooth si optional si 4G LTE. Tableta poate fi montata pe vehicule iar bateria rezista pana la 10 h. Dimensiunile sunt ceva mai mari decat la varianta B1 (131 x 197 mm) iar greutatea este de 966 gr.
Implementarea unica a platformei Android la aceste produse face ca o multitudine de functionalitati de securitate sa fie permise in conditiile in care acestea sunt specifice numai familiei de produse Panasonic ToughPad, e.g Trusted Boot. Echipamentul este compatibil cu software-ul Google de management al echipamentelor, ceea ce permite ca tableta sa fie controlata si securizata de un administrator de system.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite