Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Educativa dublează productivitatea angajaţilor cu Office 365

04 Ianuarie 2013



Compania PRAS Consulting a anunţat finalizarea implementării suitei Office 365 la Educativa, o companie ce activează în domeniul educaţiei, cu o reţea de parteneri formată din peste 60 de universităţi din Europa şi din SUA, precum şi câteva sute de licee din România în care sunt promovate produsele şi serviciile companiei.
„Pierdeam lead-uri importante, deoarece o bună parte din corespondenţă era tratată ca spam. Munceam intens pentru colectarea informaţiilor şi identificarea potenţialilor clienţi şi beneficiari, trimiteam foarte multe mesaje, dar nu aveam rezultatele şi beneficiile aşteptate. (…) Am ales Office 365 planul P deoarece ne oferă toate funcţionalităţile necesare şi are un preţ avantajos, chiar dacă impune o limită de 50 de utilizatori. Avem astfel acces, nu doar la e-mail, ci şi la funcţionalităţi prin care putem partaja documentele companiei şi să organizăm în mod real o activitate de colaborare internă“, a explicat Bogdan Kochesch, Business Manager Educativa.
„Implementarea Educativa este un exemplu excelent pentru modul în care tehnologia informaţiei joacă un rol esenţial în dezvoltarea unor afaceri mici şi mijlocii, atât în diversificarea unui model de afaceri iniţial de succes, cât şi pentru optimizarea activităţilor curente. Pentru clientul nostru, utilizarea Office 365 înseamnă validarea reală a beneficiilor oferite de cloud computing unei organizaţii extrem de dinamice şi mobile“, a declarat Paul Roman, Director General PRAS Consulting.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite