Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Vanzarile pentru Samsung GALAXY S au depasit 100 de milioane de unitati

14 Ianuarie 2013



Samsung anunță că vânzările la nivel global pentru GALAXY S III și pentru cele două modele anterioare GALAXY S și GALAXY S II, vârfuri de gamă ale seriei de smartphone-uri Samsung, au depășit 100 de milioane de unități în data de 13 ianuarie 2013.

Seria GALAXY S a înregistrat peste 24 de milioane de livrări la nivel mondial, 10 milioane dintre acestea fiind atinse chiar la numai 7 luni de la lansarea pe piață, din iunie 2010.
Pornind de la acest succes, Samsung a lansat modelul GALAXY S II, în aprilie 2011. Această versiune a atins aproximativ 40 de milioane de livrări. 10 milioane dintre livrările la nivel mondial au fost atinse în doar 5 luni de la lansare.




În mai 2012, Samsung a prezentat modelul GALAXY S III – un smartphone cu design inspirat de natură, ce face telefonul mult mai ușor de folosit.
În acest moment, GALAXY S III a depășit pragul de 40 de milioane de unități vândute.


Smartphone-urile Samsung GALAXY au încorporate funcții intuitive și sunt ușor de folosit. În plus, ecranele acestor modele au capacitatea de a reda fotografii și videoclipuri la o calitate uimitoare ce oferă utilizatorilor o experiență premium, completată de un design funcțional și elegant.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite