Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

WFMC a ales solutia ARCHIBUS pentru administrarea eficienta a spatiilor de birouri

23 Ianuarie 2013



West Facility Management Company și Archibus Solution Center România au finalizat prima parte a proiectului de implementare a platformei ARCHIBUS, soluția nr.1 în lume de gestionare informatizată pentru Real Estate , Infrastructură și Facility Management. Această primă etapă presupune implementarea modulului de Mentenanță Corectivă, care asigură eficientizarea procesului de preluare și rezolvare a cererilor de intervenție din partea clienților, în parametrii de răspuns și calitate stabilite. Modulele Mentenanță Corectivă și Mentenanță Preventivă (care va fi implementat în a doua parte a proiectului) vor asigura pentru WFMC o abordare pro-activă în privința gestionării activității de mentenanță, atât din punct de vedere operațional cât și strategic. Factorii decizionali vor avea, astfel, un acces rapid și facil către toate informațiile legate de activele corporale și infrastructură pentru a organiza în mod eficient cererile de intervenții și mentenanța preventivă. Efectele acestei implementări vor fi resimțite și la nivelul clienților WFMC, deoarece se vor eficientiza timpii de răspuns și rezolvare a problemelor constatate și vor scădea intervalele de down-time.
Modulele Preventive Maintenance (Mentenanță Preventivă) și On Demand Work (Mentenanță Corectivă) vor automatiza procesele de mentenanță și vor permite analiza istoricului lor, vor crește eficiența personalului și vor ajuta la programarea cu ușurință a mentenanței. Soluția dispune de fluxuri de lucru configurabile, are numeroase rapoarte predefinite și utilizează tablouri de bord pentru un control complet al proceselor. Toate aceste avantaje se vor face simțite încă după prima lună de utilizare,” a spus d-na Anna-Maria Linek, Business Developer la Archibus Solution Center-România.
Proiectul complet cuprinde dezvoltarea și implementarea majorității aplicațiilor oferite de platforma Archibus și se întinde pe o perioadă de 15 luni. Faza a doua a proiectului presupune finalizarea implementării modulelor de Mentenanță Preventivă, Centrul de Asistență, Portalul Activelor, Managementul Portofoliului, Administrarea și Managementul Financiar al Spațiilor Închiriate, Administrarea costurilor, Alocare costuri si Facturare, Stabilirea Bugetului de Investiții, Managementul Proiectelor.
West Facility Management Company administrează peste 130.000 mp de spații de birouri in două parcuri de afaceri, Novo Park din Pipera si West Gate Park din Militari. În cele două locații își au sediul central companii multinaționale precum HP, Kraft, Procter & Gamble, General Electric, CitiBank, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Garanti Bank, Siemens, Ericsson, Dacia-Renault, Accenture, Bit-Defender, Infineon, Panasonic sau Volvo.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite