Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Noi display-uri comerciale dezvoltate pe platforma Samsung Smart Signage

31 Ianuarie 2013



Samsung Electronics a prezentat la târgul internațional Integrated Systems Europe 2013 seria completă de produse de afișaj digital, care include și un ecran LED de 95 inci. Oferind industriei o privire în viitorul display-urilor comerciale, cele mai recente produse din acest segment ale Samsung au fost expuse în perioada 29-31 ianuarie la ISE, cel mai mare târg de afișaj comercial din Europa, organizat la Amsterdam.
Produsele Samsung de afișaj digital sunt soluții eficiente pentru companii din punct de vedere al costurilor, construite pe noua platformă Samsung Smart Signage, având la bază semiconductoare System on Chip (SoC). Și, pentru prima dată, partenerii de software vor putea dezvolta aplicații optimizate pentru o gamă largă de servicii cu ajutorul Samsung Software Development Kit (SDK).
Suntem încrezători că noile noastre soluții software și hardware de afișaj comercial de anul acesta vor ajuta Samsung să își păstreze poziția de lider al pieței mondiale de ecrane de dimensiuni mari pentru al 5-lea an consecutiv”, a declarat Jeonghwan Kim, Vicepreședinte Senior al diviziei Enterprise Business în cadrul Samsung Electronics. „Soluțiile Samsung de afișaj sunt mai ușor ca oricând de gestionat, permițând utilizatorilor să ruleze un conținut diferit fără a folosi un player separat. Și odată cu introducerea primului SDK al industriei, vom construi un parteneriat puternic cu dezvoltatorii de software pentru afișaj digital din întreaga lume”.

Soluții complete și eficiente pentru afaceri
Platforma Samsung Smart Signage oferă o interfață simplă și ușor de folosit, eliminând procesele complicate de setup și instalare.
Fiind echipată cu procesor dual-core și oferind utilizatorilor două variante de memorie de stocare (4GB sau 8GB), platforma Samsung Smart Signage include un media player performant ce permite utilizatorilor să redea conținut fără ajutorul unui PC separat. Prin eliminarea nevoii de dispozitive externe, platforma Samsung Smart Signage asigură simplitatea procesului de instalare și de operare, economisind atât bani cât și timp.
Noile produse Samsung de afișaj digital includ și funcția ‘Plug & Play’, permițând utlizatorilor să încarce conținut cu ajutorul USB-ului, în plus față de diferitele formate audio și video ce pot fi redate, printre care WMV, MP4, H.264 și altele. Pentru un confort sporit, programul MagicInfo Premium S permite utilizatorilor să gestioneze de la distanță conținutul și dispozitivul, prin rețea sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Colaborarea cu dezvoltatorii software, tot mai importantă pentru Samsung
Noul soft Samsung SDK pentru afișaj, primul SDK pentru piața afișajelor comerciale, permite companiilor de software partenere să dezvolte aplicații de afișaj personalizate, potrivite unei game largi de afaceri, dar și mai multor medii de expunere.
Seria de produse Samsung MEC, UEC, UDC, PEC ce este prezentată la ISE cuprinde:
•Seria MEC de produse LED de dimensiuni mari, slim și eco-friendly (inclusiv un ecran de 95 de inci) reduce costurile afacerilor și este ideală pentru soluții de afișaj digital comercial, public, corporate sau informativ ce necesită imagini clare și o reprezentare cât mai corectă a culorilor.
•Seria UEC de ecrane de dimensiuni mari pentru soluții de video wall cu margine subțire ce ajută utilizatorul să se concentreze asupra imaginilor, nu a monitorului, evidențiind astfel mesajele comerciale în numeroase medii, precum magazine, birouri, hoteluri și restaurante.
•Seria premium UDC de ecrane pentru video wall-uri, având margini ultra-slim, luminozitate de până la 700 nit, 8GB de memorie, functia Advanced Color Management (ACM) și un kit de instalare ușor de folosit pentru aeroporturi, restaurante și spații comerciale cu program non-stop.
•Seria PEC de produse ușoare, cu un design ultra-slim, ce permite utilizatorilor să se bucure de o frumoasă experiență de vizionare în aeroporturi, resraurante sau magazine cu program de 24 de ore, întotdeauna pe video wall-uri.
Ecranul transparent al Samsung (NL22B) – câștigătorul premiului de inovație de la CES 2013, va fi de asemenea expus la standul Samsung, alături de masa multi-touch SUR40.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite