Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Utilizatorii Vodafone pot testa serviciile 4G pe smartphone, la viteze de pana la 100 Mbps

05 Februarie 2013La doua saptamani dupa cresterea vitezei 4G la 100 Mbps, Vodafone Romania ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a testa primele servicii 4G pe smartphone, la cea mai ridicata viteza. Utilizatorii pot testa serviciile 4G pe doua modele de telefoane inteligente, Samsung Galaxy SIII LTE si HTC One SV LTE, in 17 magazine Vodafone* din cele 10 orase aflate sub acoperirea retelei 4G.
Brasov este orasul cu cea mai mare acoperire 4G din Romania, de 98% din populatie. De aceea, am dorit sa prezentam aici noutatile noastre din zona serviciilor 4G, anume, disponibilitatea pentru teste a primelor modele de smartphone compatibile 4G, la o viteza de pana la 100 Mbps. Aceasta etapa precede lansarea iminenta a ofertelor comerciale 4G cu smartphone care vor aduce cu siguranta utilizatorilor Vodafone o experienta superioara a Internetului mobil. Tot astazi, lansam si o oferta speciala pentru firmele mici si mijlocii din Brasov, menita sa faciliteze accesul acestora la serviciile 4G, fara costuri suplimentare. Ne bucuram ca, in numai cateva luni, am reusit sa facem pasi importanti in aducerea serviciilor 4G mai aproape de utilizatorii nostri”, a spus Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.
Exclusiv in Brasov, clientii noi si existenti ai serviciilor “Vodafone Office Complet” vor beneficia gratuit de router-ul special B2000, care permite utilizarea serviciilor 4G, fara costuri suplimentare. Vodafone Office Complet este un pachet integrat de servicii de comunicare - voce mobila, voce fixa, Internet fix si fax, destinat companiilor mici si mijlocii.
Vodafone a lansat o noua campanie de comunicare, ce face o paralela intre filmele SF de altadata si realitatile zilelor noastre, aratand cum tehnologia si inovatia ne-au schimbat viata. Parteneriatele Vodafone cu Salvamont si SMURD sunt ilustrate in spot, ca exemple ale contributiei tehnologiei la o viata mai buna. In acelasi timp, campania prezinta noul program de asistenta clienti al Vodafone, ce include o multitudine de canale: *777 – numar dedicat pentru apel operator si acces de la distanta, disponibilitatea expertilor de date in toate magazinele Vodafone si suport online prin forumul Vodafone, pe www.vodafone.ro.
In urma cu doua saptamani, Vodafone a crescut, in premiera nationala, viteza noilor servicii 4G la 100 Mbps, in cele 10 orase acoperite de reteaua 4G: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara.
Serviciile 4G pot fi testate in 17 magazine Vodafone pe toate terminalele compatibile 4G, iar abonamentele 4G pot fi activate in reteaua nationala de magazine Vodafone. Tehnologia 4G aduce o experienta superioara a Internetului mobil, datorita vitezei semnificativ mai mari. De exemplu, un fisier de 20 MB poate fi descarcat in mai putin de 20 de secunde, fata de media de trei minute, atinsa prin 3G. Pentru redarea online a unei melodii, timpul de asteptare este de mai putin de o secunda, fata de 10 secunde prin serviciile 3G. De asemenea, streaming-ul unui videoclip HD poate fi initiat in mai putin de 20 de secunde prin 4G, fata de 1-3 minute prin 3G. Utilizatorii retelelor sociale pot incarca de acum o fotografie pe Facebook in mai putin de o secunda, fata de 25 de secunde, prin 3G.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite