Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

PRAS Consulting a obţinut certificarea Microsoft Gold Small Business

06 Februarie 2013



Compania PRAS Consulting anunță obținerea certificării Microsoft Gold Small Business, prima certificare de acest gen pentru o companie din România. Prin competența “Small Business”, partenerii Microsoft pot oferi clienților cele mai relevante soluții în piață, bazate pe cele mai noi tehnologii și produse din zona de cloud. PRAS Consulting este primul partener din România care a obținut această certificare.
Compania PRAS Consulting, înființată în 2002, va oferi companiilor mici și mijlocii soluții dedicate în domeniul mesageriei si mobilității. PRAS a identificat o serie de caracteristici comune pe care le au companiile din acest segment, precum creșterea complexității operaţiunilor, concomitent cu scăderea competențelor IT. Piețele în continuă schimbare necesită dinamism, investiții în instrumente de mărire a productivității, strategii de scădere a costurilor și ca atare cloud computing este o alegere adecvată. Prin urmare, PRAS se va folosi de competențele sale pentru a continua să-şi dezvolte expertiza locală, prin care să furnizeze pieței soluții rapide şi eficiente.
Paul Roman, Director General al PRAS Consulting, a declarat: “Competenţa Microsoft Gold Small Business ne permite să implementăm soluții bazate pe cloud, cu care acoperim toate cerinţele specifice ale companiilor mici și mijlocii din România. Prioritatea noastră principală este concentrarea asupra oportunităţilor acestei pieţe, deși se poate spune că piața IMM-urilor este dificil de abordat. Presiunea prețului impune eficiență maximă, așteptările sunt foarte ridicate și timpul de reactie se dorește a fi foarte redus. Pentru a satisface toate aceste cerințe, noi ne folosim de experienţa noastră extinsă, creată în timp prin numeroase implementări în companii diferite care operează pe mai multe pieţe. Mulţi dintre clienţii noştri au nevoie de suport pentru a rezista pe o piață dificilă și pentru a se dezvolta, iar creșterea unei afaceri impune, mai devreme sau mai târziu, apelarea la soluţii mai sofisticate şi complete. A profita de beneficiile tehnologiei este o șansă reală pentru companiile mici și mijlocii, mai ales în condițiile în care tehnologia informației a devenit din ce în ce mai accesibilă. ”
Suntem convinși că vom putea oferi clienţilor noștri noi cele mai bune soluţii raportat la nevoile lor. Avem mai multe arii în care ne mândrim că excelăm, fiind și cea mai certificată companie din România pentru domeniile respective: implementare soluții de comunicații unificate Microsoft Exchange și Microsoft Lync; implementare soluții de cloud Microsoft Office 365. Aceste soluții Microsoft se pretează foarte bine nevoilor specifice ale companiilor mici și mijlocii, şi pot fi implementate în domenii precum producţia şi serviciile, distribuţia şi multe altele. Pe lângă acestea, noi am stabilit o serie de principii de afaceri care ne ghidează: calitate ridicată în furnizarea soluțiilor, implicare, orientare către cerințele clienților și respectarea angajamentelor date.", precizează Andrei Suciu, Director de Vanzari PRAS Consulting.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite