Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ZyXEL lansează un mini-router compact pentru călătorii

02 Aprilie 2013ZyXEL Communications a anunţat lansarea noului NBG2105 Mini Router pentru călătorii. Dispozitivul mic şi robust permite celor ce călătoresc să partajeze conexiunea Internet wireless cu mai mulţi utilizatori.
Acest router permite utilizatorilor cazaţi la hotelurile unde accesul la Internet este posibil doar prin fir să creeze o rețea disponibilă pentru mai multe laptop-uri, ultrabook-uri, console de jocuri, telefonane mobile şi tablete. Aspectul compact şi elegant este perfect pentru călătorii de toate felurile – de afaceri sau vacanțe. De asemenea, împărţirea unei conexiuni între mai multe dispozitive este o soluție mult mai economica decât utilizarea mai multor conexiuni separate, mai ales în cazuri în care acestea sunt contra cost.
NBG2105 Wireless Mini Travel dispune de 3 profiluri (Router/Client/WISP+UR) cu ajutorul cărora utilizatorii pot profita la maxim de fiecare situaţie. Router-ul dispune de un întrerupător pentru clonarea adresei MAC şi un buton Wi-Fi Protected Setup (WPS) cu ajutorul căruia se poate configura ușor și rapid o conexiune fără fir securizată.
În plus, router-ul poate fi folosit drept adaptor USB-to-Ethernet pentru acele dispozitive care nu dispun de un port Ethernet. Astfel, utilizatorii pot profita de flexibilitate maximă oricând, oriunde.
Noul router vine echipat cu o serie funcționalități proprietare ZyXEL: acesta se livrează împreună cu un adaptor USB de priză la mai multe standarde şi un cablu micro-USB, pentru a se adapta la toate condiţiile, indiferent de regiune. Acest pachet nu numai că oferă mobilitate maximă pentru conectarea la Internet, dar rezolvă şi problema reîncărcării bateriilor pentru dispozitivele mobile.
NBG2105 dispune de funcţii pentru protejarea mediului şi reduce în acelaşi timp costurile - reglează automat consumul de putere în funcţie de starea conexiunii şi de lungimea cablurilor Ethernet; atunci când nu se detectează niciun transfer de date activ, dispozitivul intră automat în modul power-saving, pentru a nu consuma inutil energie electrică. În plus, NBG2105 măsoară lungimea cablurilor Ethernet şi îşi adaptează consumul de curent în mod corespunzător. Cu cât este cablul mai scurt, cu atât mai mic consumul de curent şi implicit, factura la electricitate.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
Baciu Viorel
Salut Radu Ma numesc Viorel sant din Brasov Si doresc si te rog sa ma ajuti eu vreau sa cumpar un Adaptor usb wireles de mare puter dar sa-l pot folosi si ca extender acasa nu am internet dar vreau sa iau de la un hotspot care este la un km distanta sau sa ma loghez si la alte retele libere ce zici ma poti ajuta : ? Adresa mea de mail este asta si te astept cu un model si un pret : baciu_viorel262002@yahoo.com Multumesc Si astept
29 Aprilie 2015, 06:57:14