Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Soluţii Ixia de evaluare pentru rețele Wi-Fi critice

12 Aprilie 2013



Ixia, furnizor de soluții de testare și monitorizare destinate accelerării și garantării livrărilor de aplicații, și-a extins soluția de top IxVeriWave de testare a rețelelor Wi-Fi pentru a permite clienților producători de dispozitive, companii și operatori să-și optimizeze produsele și serviciile, să identifice mai rapid problemele și să răspundă cererii tot mai mari de rețele Wi-Fi sigure.
În contextul extinderii programelor de tip BYOD, rețelele Wi-Fi susțin acum un volum mai mare ca oricând de date critice de tip voce și video și generate în timp real. De asemenea, industria medicală continuă să integreze din ce în ce mai mult conexiune Wi-Fi în dispozitivele destinate îngrijirii medicale critice pentru pacienți. Testele de certificare Wi-Fi Alliance care se concentrează numai pe interoperabilitate nu mai sunt suficiente, iar clienții nu sunt dispuși să tolereze scăderea gradului de siguranță, întrucât performanțele slabe pot afecta aplicațiile de tip business- sau life-critical.
IxVeriWave permite utilizatorilor să simuleze cu ușurință și rapiditate rețele reale, să simuleze mobilitatea dispozitivelor și să măsoare indicatorii cheie de performanță. Sistemul furnizat de Ixia pentru testarea automată a funcționalității și performanței minimizează costurile și timpul necesar testării. Ixia optimizează performanța conectând dispozitivele la o baterie cu sute de teste specifice construite pentru a realiza o evaluare cuprinzătoare a performaței și capacităților oricărui dispozitiv Wi-Fi.
Cu Ixia, atât companiile, cât și operatorii pot acum să răspundă la provocările specifice apărute în rețelele Wi-Fi folosind funcționalități de testare care includ:
•Standardizarea performanței în laborator prin simularea condițiilor ideale și reale.
•Evaluarea performanței reale prin introducerea traficului de fundal, interferențelor și a altor variabile.
•Replicarea condițiilor rețelelor reale pentru a izola și a soluționa problemele înaintea lansării produselor.
•Validarea roaming-ului și a zonei de acoperire prin utilizarea atenuatorilor variabili programabili pentru a îndepărta într-o manieră controlată dispozitivele de și între punctele de acces la rețea.
•Testele de coexistență / interoperabilitate realizate prin evaluarea funcționării dispozitivelor cu puncte de acces multiple și clienți mobili.
•Evaluarea performanței aplicației / calității experienței prin generarea de trafic de tip voce, video sau de date către sau de la dispozitive, folosind terminale Ixia.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite