Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

PRAS Consulting a devenit HP Preferred Partner

14 Mai 2013



Compania PRAS Consulting, și-a adăugat în portofoliu o nouă certificare: din luna aprilie a acestui an, a devenit HP Preferred Partner, anunțând disponibilitatea de a oferi clienților săi produse și servicii ale HP.
Elementul central al valorilor PRAS este de a pune clientul în centrul acțiunilor companiei și de a fi în contact cu ultimele tehnologii. De aceea, compania investește permanent în tehnologii și dobândirea de noi capabilități și expertize, ca un element de bază al strategiei companiei de dezvoltare pe termen lung.
”Portofoliul nostru de soluții este unul dintre activele noastre cele mai mari, și de aceea obiectivul nostru este de a avea o ofertă de produse și soluții cuprinzătoare și echilibrată. Prin calitatea serviciilor și a echipei de consultanță, am reușit să devenim un singur punct de contact pentru clienții noștri atât pentru soluțiile software, cât și pentru soluțiile hardware sau de networking", a declarat Andrei Suciu, Director de Vânzări, PRAS Consulting.
“Solicitările clienților noștri evoluează foarte rapid, iar noi dorim să livrăm soluții complete. Tehnologia HP se potrivește foarte bine proiectelor pe care noi le implementăm, iar experiența noastră anterioară în ceea ce privește soluțiile HP a fost benefică, astfel încât completarea ofertei noastre și cu produse hardware a fost un pas logic.”, precizează Paul Roman, Director General al PRAS Consulting
Pornind de la software, adăugând zona de enterprise (servere, storage, networking), și continuând cu PC-uri și imprimante, PRAS a reușit să devină pentru clienții săi o companie de tipul “one stop shop”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite