Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

TP-LINK Archer C7i, vârf de gamă în categoria routerelor wireless dual band Gigabit în standardul 802.11ac

06 Iunie 2013



TP-LINK, furnizor global de produse de rețelistică, a lansat la Computex 2013, Archer C7i, router-ul wireless dual band Gigabit, noul vârf de gamă al TP-LINK în standardul 802.11ac. Archer C7i oferă viteze wireless de până la 1750Mbps, simultan, pe cele două benzi de frecvență, porturi Gigabit și porturi USB pentru sharing. Potrivit atât pentru utilizarea acasă, cât și la birou, routerul Archer C7i a fost conceput pentru a revoluționa conceptul de networking.
Archer C7i de la TP-LINK dispune de cea mai nouă tehnologie Wi-Fi Gigabit. Standardul wireless 802.11ac asigură ultra-viteze de transfer wireless, de până la trei ori mai rapide decât în standardul 802.11n și o acoperire wireless extinsă. Archer C7i este compatibil cu următoarea generație de dispozitive Wi-Fi, dar și cu dispozitivele 802.11b/g/n din generația anterioară.
Archer C7i suportă viteze wireless simultane de până la 1300Mbps în banda de 5GHz și 450Mbps în banda de 2.4GHz. Routerul asigură, astfel, viteze excelente atât pentru activitățile curente, precum navigarea pe web sau email, în banda de 2,4 GHz, cât și pentru aplicații consumatoare de bandă sau sensibile la latențe precum streaming video HD sau sesiuni de gaming online.
Datorită porturilor Gigabit, de 10 ori mai rapide decât protocolul standard Ethernet, Archer C7i suporta conexiuni ultra-rapide și stabile.
Cele două porturi USB 2.0 multifuncționale permit partajarea de imprimante, fișiere și conținut media, în aceeași rețea, între toate dispozitivele conectate, sau folosind funcția FTP Server a routerului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite