Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Studiu Buyers Laboratory: cerneala originală HP oferă calitate superioară şi mai multă siguranţă în utilizare

08 Iulie 2013



Cartuşele cu cerneală originală HP au o calitate superioară şi conferă un nivel mai înalt de siguranţă comparativ cu alternativele care presupun reîncărcarea sau recondiţionarea cartuşelor, arată un studiu independent realizat de Buyers Laboratory. (1), (2)
•Studiul a constatat că utilizând cartuşele originale HP pot fi tipărite în medie cu până la 50% mai multe pagini decât cu cartuşele reîncărcate sau recondiţionate utilizate pentru acest studiu..
•În plus, cartuşele cu cerneală originală HP au funcţionat de fiecare dată, în cadrul studiului. Pe de altă parte, mai mult de 40% din cartuşele reîncărcate şi recondiţionate testate fie nu au funcţionat deloc, fie s-au blocat la un moment dat.
•Erorile de funcţionare a cartuşelor reîncărcate şi recondiţionate sunt destul de variate, iar în cazul cartuşelor alb-negru reîncărcate se numără efectele de culoare spălăcită imediat după reîncărcare, dungi sau scurgeri de cerneală, în timp ce în cazul cartuşelor cu trei culori, amestecul de culori este cea mai frecventă eroare. În ceea ce priveşte cartuşele recondiţionate testate, principala eroare în funcţionare atât pentru cartuşele alb-negru cât şi pentru cele cu trei culori este apariţia dungilor la tipărire.
•Studiul realizat de Buyers Laboratory a demonstrat în mod clar superioritatea cartuşelor Original HP în ceea ce priveşte fiabilitatea şi randamentul la tipărirea unei pagini în comparaţie cu cartuşele de mâna a doua. Acestea din urmă sunt mai susceptibile să determine erori (dungi, scurgeri sau decolorare) faţă de cartuşele originale HP.
•HP a proiectat echipamente de imprimare cu cerneală astfel ca acestea să ofere cea mai bună valoare per total, oferind consumatorilor un mix fără egal de calitate, fiabilitate, viteză şi simplitate în utilizare, la preţuri competiive.
•Cartuşele cu cerneală originală HP au deja o istorie importantă în ceea ce priveşte investiţiile in cercetare şi dezvoltare, astfel încât acestea să ofere astăzi performanţe superioare şi rezultate consistente. Activitatea HP în direcţia dezvoltării unei formule a cernelii este atât de avansată încât dezvoltarea fiecărei linii de cerneluri noi poate dura până la cinci ani şi poate necesita până la 1000 de prototipuri testate.
(1)În decembrie 2012, un studiu al companiei Buyers Laboratory comandat de HP a comparat cartuşele cu cerneală Original HP (21, 21XL, 22, 22XL, 56, 57, 140XL, 141XL, 300XL, 350, 350XL, 351, 351XL) cu performanţa medie a cartişelor reîncărcate şi recondiţionate comercializate în regiunea EMEA. Detalii aici: http://www.buyerslab.com/products/samples/HP-Inkjet-Cartridges-vs-EMEA-Refilled-Cartridges.pdf
(2)Un cartuş recondiţionat este un cartuş creat de HP şi apoi a fost recondiţionat de o a treia companie. Un cartuş reîncărcat este acel cartuş produs de HP, dar care mai apoi a fost reîncărcat cu cerneală care nu este produsă de HP, ci de către o terţă companie



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite