Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Concurs geospatial Intergraph 2014!

24 Iulie 2013



Intergraph Security, Government & Infrastructure anunta primul concurs geospatial destinat studentilor inscrisi in Programul Global de Educatie - Intergraph U.
Intr-o epoca a progreselor rapide si a extinderii tehnologiilor geospatiale in multiple industrii, Intergraph acorda o mare importanta implicarii tinerei generatii in activitatile de rezolvare a problemelor cheie, in ideea de a le oferi acestora sansa de a se pregati mai bine pentru provocarile viitorului.
In cadrul acestui concurs, studentii din intreaga lume pot trimite un abstract care descrie scopul unei probleme, aria geografica de interes, precum si seturile de date si solutia (solutiile) Intergraph utilizate. Cei ale caror abstracte trec de etapa de calificare vor putea participa cu o lucrare de cercetare si un video de tip studiu de caz in care sa arate felul in care au utilizat aplicatiile Intergraph pentru a transforma datele in informatie actionabila.
Studentii pot participa in cadrul mai multor categorii in functie de platforma utilizata (web, mobile sau desktop), disciplina (GIS sau teledetectie) si industrie (administratie publica, transporturi, utilitati, comunicatii sau situatii de urgenta). Intergraph va selecta castigatorii atat pe criterii de creativitate, cat si legate de tehnici si instrumente utilizate..
Daca lucrarea unui student este selectata de juriul compus din top manageri, parteneri si profesori, el sau ea va primi o bursa de calatorie de 2500 USD pentru a participa la conferinta HxGN LIVE 2014. In plus, lucrarea va fi publicata in revista Intergraph SG&I's Perspectives, iar autorul va primi un trofeu si o licenta gratuita de 1 an plus mentenanta pentru GeoMedia® Professional si IMAGINE Professional® – ambele existente in oferta Intergraph Geospatial Educational Desktop Core.
Inscrierile vor fi acceptate pe e-mail la adresa GeospatialChallenge@intergraph.com incepand cu 1 noiembrie 2013 si terminand cu 31 ianuarie 2014. Castigatorii vor fi anuntati pe 1 martie, 2014
Pentru mai multe informatii despre Intergraph U si concursul geospatial 2014, vizitati www.intergraph.com/education.



Tags: GIS, Intergraph

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite