Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Wizrom ofera finantare pentru solutia de planificare si bugetare

20 August 2013



Odată cu venirea toamnei, companiile încep pregătirea bugetelor pentru 2014, ceea ce în contextul economic plin de incertitudini necesită elaborarea unui număr considerabil de scenarii de lucru. Soluţiile Wizrom pentru managementul activităţilor de planificare şi bugetare permit generarea de scenarii de bugete pe diferite criterii: de curs, conjunctură economică, evoluţie vânzări etc.


Wizrom oferă finanţare pe termen de un an pentru achiziţia soluţiei, cu dobândă zero, scutind astfel clienţii de efortul financiar iniţial, dar oferindu-le posibilitatea de a-şi elabora bugetele pe 2014 folosind soluţiile de la Wizrom.


„Multe companii sunt în a doua jumătate a exerciţiului financiar anual şi nu au linii de buget pentru investiţii în noi instrumente software şi de aceea noi am creat această posibilitate de finanţare pe termen de un an. Pe de altă parte, aceleaşi companii au tocmai acum o foarte mare nevoie de o soluţie puternică, stabilă, de planificare şi bugetare. Wizrom are o soluţie completă la această problemă”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.


Finanţarea acoperă nu numai valoarea licenţelor şi a procesului de implementare, ci şi pe cea a suportului şi mentenanţei pe durata celor 12 luni. Utilizatorii vizaţi sunt companiile care încep în această perioadă schiţarea bugetelor pentru anul 2014.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite