Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon extinde gama PIXMA cu 5 noi modele

22 Ianuarie 2014



Canon extinde gama PIXMA de imprimante și multifuncționale, odată cu lansarea celor 5 modele noi – PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535 și iP2850. Noile dispozitive actualizează gama de imprimante pentru casă și birou, două dintre modele oferind funcționalități de imprimare în format A3+, ideale pentru nevoi avansate de imprimare. Simplă, elegantă și cu funcții intuitive, gama PIXMA de la Canon este concepută pentru a susține proiecte de imprimare de natură avansată, atât machete la calitatea unui laborator fotografic, cât și documente business.

PIXMA iP8750
Lider de gamă, modelul Canon PIXMA iP8750 oferă facilitatea de a imprima hârtii în format A3+, la calitate excepțională, pentru utilizatorii care doresc standarde ridicate în materie de imagine. Bazat pe un sistem de 6 (șase) cerneluri, care include un slot individual de cerneală gri, modelul PIXMA iP8750 produce imagini color de înaltă calitate și oferă gradații omogene la imprimarea monocolor. Detaliile impresionante se datorează sistemului proprietar Canon, care poate genera picături de cerneală de 1pl, precum și rezoluției de imprimare de 9600dpi. Dispozitivul oferă posibilitatea de imprimare imagini și documente A3+ fără ramă. Modelul iP8750 furnizează viteze de imprimare în standard ISO ESAT de 14,5ipm (imagini pe minut) pentru monocolor și 10,4ipm (imagini pe minut) pentru color și produce fotografii A3 în aproximativ 2 minute.
Modelul PIXMA iP8750 oferă conectivitate Wi-Fi, Google Cloud Print și Apple AirPrint, imprimarea de pe dispozitive smart (telefoane și tablete) fiind dotări standard. Canon PIXMA Printing Solutions este o aplicație specializată de imprimare pentru dispozitive smart; software-ul poate fi descărcat online gratuit și permite imprimarea în diferite mărimi și pe mai multe tipuri de hârtie a fișierelor direct de pe tabletă sau mobil. Modelul PIXMA iP8750 oferă facilitatea de a imprima discuri, în diferite forme și dimensiuni, printr-o funcție specială, denumită Direct Disc Printing.

PIXMA iX6850
Ideal pentru producția de documente de prezentare, afișe și fotografii, modelul PIXMA iX6850 substituie actualul iX6550 în gama imprimantelor A3+ de mare performanță. PIXMA iX6850 oferă capabilități Ethernet și Wi-Fi, conectivitatea cu dispozitive smart realizându-se prin aplicația Canon PIXMA Printing Solutions, cu ajutorul Google Cloud Print sau Apple AirPrint, compatibilități adaptate pentru imprimarea de pe dispozitive de mici dimensiuni.
Conceput pentru imprimarea facilă a unor volume mari de hârtie, modelul iX6850 produce documente, afișe cu grafică spectaculoasă și imagini foto la calitatea unui laborator fotografic, datorită unui sistem de imprimare gamă color în 5 (cinci) cerneluri, inclusiv pigment de negru. PIXMA iX6850 permite imprimare de mare viteză, 14,5 ipm (imagini pe minut) pentru monocolor și 10,4 ipm (imagini pe minut) pentru documente A4 color. Cu ajutorul software-ului Canon Solutions Templates, utilizatorii pot crea postere și documente business personalizate. PIXMA iX6850 poate utiliza și un cartuș PGBK XXL Black, care permite imprimarea monocolor a peste 1,000 de pagini, sporind astfel productivitatea și reducând numărul de cartușe schimbate.

PIXMA MX475 și PIXMA MX535
Noile modele de imprimante multifuncționale PIXMA MX475 și MX535 All-in-One sunt dotate cu funcționalități de imprimare, copiere, scanare și fax prin intermediul unui software conceput pentru spații de lucru office. Pentru a simplifica procesele, noile modele oferă copiere și scanare multi-pagină, cu ajutorul unui alimentator de documente automat de mare viteză, cu capacitate de 30 (treizeci) de pagini, funcția Automatic Document Feeder fiind eficace în arhivarea documentelor. Pentru a reduce cantitatea de hârtie folosită, modelul PIXMA MX535 permite imprimarea față-verso.
Aplicaţia Canon PIXMA Printing Solutions, alături de conectivitatea cu Google Cloud Print şi Apple AirPrint, permit celor două modele Canon imprimarea wireless de documente prin intermediul dispozitivelor smart, tablete şi telefoane mobile. Suplimentar, modelul MX535 oferă acces la Canon PIXMA Cloud Link pentru a permite utilizatorilor imprimarea de fotografii şi documente din servicii Cloud precum Evernote şi Dropbox, prin intermediul dispozitivelor mobile. Facilitatea Access Point Mode, disponibilă la ambele modele, permite imprimarea wireless fără necesitatea conectării la o reţea Wi-Fi.
Cele două modele Canon PIXMA, MX475 şi MX535 fac parte din linia de imprimante pentru afaceri de mici şi medii dimensiuni, alături de imprimantele din gama Canon Laser i-SENSYS.

PIXMA iP2850
Unitate concepută în mod specific pentru utilizatorul domestic, Canon prezintă modelul PIXMA iP2850, o imprimantă eficientă și compactă, model care substituie actualul iP2700. Dimensiunile reduse, forma compactă şi estetica trăsăturilor plasează dispozitivul în spaţiul calculat al biroului de acasă. PIXMA iP2850 imprimă documente şi imagini fotorealiste de înaltă calitate, mulţumită cartuşelor de cerneală cu tehnologie Canon FINE care îmbină cerneala neagră cu cerneluri pe bază de pigmenţi color.
Cu scopul de a economisi energie, modelul iP2850 oferă facilitatea Auto Power Off - dispozitivul îşi sistează funcţionarea dacă nu este activ pentru o perioadă definită de timp. Funcţia Auto Power On activează automat imprimanta la comanda de print iar opţiunea quiet mode (mod silenţios) reduce în mod semnificativ zgomotele de operare pentru discreţie sonoră.

Toate cele 5 noi modele de imprimante PIXMA sunt compatibile cu cartuşe de cerneală XL, cartuşe de dimensiuni mai mari, eficiente pentru imprimarea mai multor pagini cu costuri reduse. Modelul PIXMA iX6850 poate fi dotat opţional cu un cartuş XXL, pigment de negru, acesta va imprima peste 1,000 de pagini în format A4 înainte de a fi necesară înlocuirea. Ambele modele de cartuşe, XL şi XXL eficientizează cu 30% şi 50% costurile de operare per pagină în raport cu echivalentele standard de pe piaţă.
Toate modelele noi de imprimante PIXMA funcţionează cu interfaţa de operare My Image Garden, o platformă software simplă de utilizat, care asigură navigarea cu uşurinţă între funcţiile de imprimare şi cele de scanare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite