Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Public Cloud >> Stiri si comunicate

PRAS Consulting a devenit partener Windows Azure Circle

22 Ianuarie 2014



PRAS Consulting a anunţat recent obținerea statutului de Windows Azure Circle Partner, nivelul cel mai înalt de parteneriat pentru soluțiile de cloud computing de la Microsoft, care certifică competenţa PRAS de a realiza proiecte complexe bazate pe tehnologiile cloud computing.
"Alegerea PRAS ca Windows Azure Circle Partner demonstrează în continuare expertiza și investițiile semnificative realizate de noi în zona de Windows Azure și Office 365. Clienții noștri se bazează pe PRAS ca arhitect de soluții cloud complexe. PRAS are capacitatea de a reorganiza portofolii întregi de produse pentru modelele de cloud și SaaS", a declarat Paul Roman, Director General al PRAS Consulting.
Windows Azure Circle reunește parteneri Microsoft de top la nivel global, parteneri care dispun de competențe importante pentru realizarea de proiecte bazate pe soluțiile din cloud de la Microsoft. PRAS Consulting a devenit membru Windows Azure Circle la începutul acestui an. Cu o experiență de peste zece ani pe piața românească, PRAS a obţinut un număr considerabil de certificări care atestă capacitatea de a implementa soluții complexe în domeniul infrastructurii IT, comunicații unificate (email, voce, video, conferințe) și cloud computing.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite