Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

12 premii BLI pentru Canon

28 Ianuarie 2014



Canon Europe a anunțat câștigarea a 12 (douăsprezece) premii de performanță în cadrul competiției de testare și cercetare a organizației Buyers Laboratory (BLI), etapa de iarnă 2014. Numărul de premii obținute de Canon este înregistrat în cadrul următoarelor categorii: 7 premii „Alegerea Anului” (‘Pick of the Year’), 3 premii „Excelență în Protecția Mediului Înconjurător” (‘Environmental Outstanding Achievement’) și 2 premii de „Eficiență Energetică” (‘Energy Efficiency Award’).
Oferite de două ori anual, Premiile BLI „Alegerea Anului” (‘Pick of the Year’) certifică performanțele celor mai bune unități de imprimare cu ajutorul unor serii extensive de teste care cuprind analiza celor mai importante caracteristici și stabilirea unor indici de performanță pentru cumpărători.
Premiile BLI obţinute de Canon sunt:
Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile, categoria imprimante multifuncționale A3 monocrom, 31-40 ppm (pagini pe minut)
oCanon imageRUNNER ADVANCE 4235i
Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile, categoria imprimante multifuncționale A3 monocrom, 90+ ppm (pagini pe minut)
oCanon imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO
Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile, categoria imprimante multifuncționale A4 color pentru grupuri mici de lucru
oCanon i-SENSYS MF8580Cdw
Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile, categoria imprimante unifuncționale A4 color pentru grupuri mici de lucru
oCanon i-SENSYS LBP7680Cx
Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile, categoria imprimante unifuncționale A4 color pentru grupuri medii de lucru
oCanon i-SENSYS LBP7780Cx
Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile în „Soluții de randament al producției”
oCanon uniFLOW V5.2
Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru „Soluții remarcabile de MPS” (‘Managed Print Services’ - Servicii de administrare a sarcinilor de imprimare)
oCanon eMaintenance
Premiul de „Excelență în Protecția Mediului Înconjurător”, categoria imprimante A4 monocrom pentru grupuri mici de lucru
oCanon i-SENSYS LBP6310dn
Premiul de „Excelență în Protecția Mediului Înconjurător”, categoria imprimante A4 color pentru uz personal sau grupuri mici de lucru
oCanon i-SENSYS LBP7210Cdn
Premiul de „Excelență în Protecția Mediului Înconjurător”, categoria imprimante A4 multifuncționale monocrom pentru grupuri medii spre mari de lucru
oCanon imageRUNNER ADVANCE 500i
Premiul de „Eficiență Energetică”, categoria Linie de imprimante multifuncționale A4
oLiniile de imprimante Canon A4 uni și multifuncționale
Premiul de „Excelență în Eficiența Energetică”
oCanon i-SENSYS LBP6780x
Dispozitivele Canon monocrom imageRUNNER ADVANCE își câștigă aprecierea BLI pentru viteze impresionante și randament sporit, facilități de scanare și interfață de comandă ușor de folosit și ușor de personalizat pentru acces intuitiv la funcțiile principale. De asemenea, dispozitivele Canon demonstrează performanțe ridicate de productivitate, cele două modele imageRUNNER ADVANCE 4235i și imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO dovedindu-se cele mai productive unități din clasa proprie la testele BLI.
Din punct de vedere al consumului energetic, linia de imprimante Canon A4 i-SENSYS, imageRUNNER ADVANCE, inclusiv multifuncționale, este certificată de BLI cu obținerea unor coeficienți de consum energetic cu 35% și 62% mai scăzuți decât media unităților similare. „Canon dovedește consistență în construirea unităților A4 de imprimare și imagistică concepute pentru utilizatorii conștienți de impactul asupra mediului”, ne comunică Pete Emory, managerul testelor de laborator. Pentru toate unitățile A4 sau A4 testate până în prezent, Canon primește un număr de 26 de premii pentru “Excelență în Eficiența Energetică” (‘Outstanding Achievement for Energy Efficiency’).
Parte a portofoliului Canon Solutions, platforma uniFLOW V5.2 câștigă premiul BLI 2014 pentru „Rezultate remarcabile în soluții de randament al producției” (‘Outstanding Output Management Solution’ Award), o recunoaștere a eforturilor Canon de a facilita accesul utilizatorilor la opțiuni personalizate de imprimare, scanare, securizare a documentelor și administrare a costurilor de funcționare prin intermediul unei platforme software. „uniFLOW V5.2 oferă una dintre cele mai generoase soluții software de randament al producției, o gamă unică de aplicații specifice, net superioară celor testate de BLI până în prezent”, comunică Senior Editor-ul BLI Jamie Bsales. În plus, serviciul online gratuit eMaintenance de la Canon, care ajută furnizorii de servicii MPS (administrare a sarcinilor de imprimare) în gestionarea flotelor de imprimante, adjudecă premiul „Alegerea Anului BLI” pentru „Soluții remarcabile de MPS” (‘Outstanding MPS Solution Pick’).
Suntem onorați de rezultatele obținute la Premiile BLI, Alegerile Anului (‘Pick of the Year’), distincțiile primite includ premii pentru produse atât din gama laser, multifuncționale, soluții de randament și servicii MPS, recunoaștere care ne încununează eforturile de inovare. Cunoaștem rigurozitatea testelor întreprinse de BLI, faptul că produsele din portofoliul Canon își susțin calitățile și eficiența ne demonstrează succesul tehnologiilor dezvoltate”, a declarat Paul Rowntree, European & UK Product Sales Marketing Director, Canon Europa.



Tags: Canon, premii, BLI

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite