Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

HuddleHero.com reuneste la lansare peste 40.000 de echipe sportive din SUA

31 Ianuarie 2014



HuddleHero.com, unul dintre startup-urile americane în care producătorul local de aplicaţii online Zitec a investit anul trecut, reunește la lansare peste 40.000 de echipe sportive amatoare înregistrate în Statele Unite, active în peste 400 de ligi, fiind astfel cea mai cuprinzătoare platformă de profil din lume. În 2014, compania estimează că peste 100.000 de echipe vor utiliza HuddleHero.com pentru a-și plăti costurile de afiliere și participare la competiții, a accesa informații despre programul meciurilor și rezultatele acestora și a fi la curent cu noutățile din clasamente sportive.


În prezent, în Statele Unite se regăsesc aproximativ 14 milioane de sportivi amatori înscriși în peste 1.000.000 de echipe care activează în circa 8.000 de ligi, din diverse sporturi, precum fotbal, baschet, baseball, hochei, lacrosse, volei, rugby sau cricket.


„Merităm să beneficiem de același standard înalt de calitate în ceea ce privește mediul sportiv ca și echipele de profesioniști. HuddleHero va revoluționa felul în care vor interacționa echipele de sportivi amatori. Le oferă managerilor toate instrumentele necesare pentru a avea succes, aduce laolaltă jucătorii și creează o comunitate formată din colegi de echipă, prieteni și oameni cu interese similare. HuddleHero iese în evidență în comparație cu orice altceva existent în prezent pe piață, iar faptul că Zitec este investitor și partener a contribuit enorm la evoluția proiectului. După promovarea inițială din Statele Unite, ne vom concentra asupra Europei, unde experiența și expertiza Zitec se vor dovedi extrem de valoroase”, a declarat Milo Krastev, co-fondator HuddleHero.


Producătorul român de aplicaţii online deține o participație minoritară din startup-ul HuddleHero, fondat de Milo Krastev (co-fondator al Skatedirect.com, o platformă de e-commerce achiziționată de Kelex Ltd. din Hong Kong, dar și fost jucător de fotbal european în Divizia 1 la Georgetown University) și Max Carlson (co-fondator și fost Lead Runtime Architect la Laszlo Systems, profesor la San Francisco State University).


„După un an în care am dezvoltat integral platforma software, cu scopul de a face din HuddleHero.com o interfață prietenoasă și interactivă, care să ușureze munca jucătorilor și a managerilor de echipe, lansăm oficial acest proiect, dedicat sportivilor amatori din SUA. Avem încredere în echipa din spatele HuddleHero și suntem optimiști în ceea ce privește estimarea de creștere a platformei. Aștept cu nerăbdare ca platforma HuddleHero să fie utilizată și în Europa”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.


HuddleHero.com este un instrument util pentru managerii echipelor înscrise în platformă, care își vor putea gestiona banii investiți în organizarea echipelor mult mai ușor, dar şi pentru jucători, care își vor putea achita costurile online și vor fi la curent cu noutățile din clasamente, programul meciurilor și rezultatele acestora. HuddleHero.com este dezvoltat pe baza serviciilor de cloud-computing Ruby on Rails și Windows Azure.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite