Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

PRAS Consulting şi-a crescut cifra de afaceri cu peste 20% în 2013

04 Februarie 2014



PRAS Consulting a anunţat o creştere a cifrei de afaceri cu peste 20% în 2013.
"Creșterea de peste 20% a cifrei de afaceri este importantă, ținând cont de contextul unei economii cu probleme și al unui an destul de greu pentru industria IT. Anul 2013 a consemnat proiecte importante. Proiectul de Microsoft Exchange de la o firmă din oil&gas a consolidat peste 40.000 de utilizatori, fiind cel mai mare proiect de Exchange Server din România. De asemenea, Proiectul de Fenestrae Fax Server implementat la o companie din domeniul telecom, pe care l-am upgradat în acest an, este folosit în prezent de peste 10.000 de utilizatori”, a declarat Paul Roman, Director General al PRAS Consulting.
" În 2013, cele mai importante pentru noi au fost proiectele de upgrade infrastructură IT. PRAS a realizat mai multe proiecte complexe pe această zonă, acestea având cea mai mare contribuție la creșterea cifrei de afaceri. Printre verticalele în care am realizat cele mai mari venituri se numără: domeniul telecom, domeniul serviciilor, administrația publică etc.De asemenea, soluțiile de comunicații unificate și auditurile pentru licențierea software-ului (SAM-Software Assets Management) au avut și ele o contribuție la creșterea cifrei de afaceri", precizează Andrei Suciu, Director de Vânzări PRAS Consulting.
Domeniul cloud computingului, în care PRAS dispune de o experiență importantă și certificări multiple, nu a atins nivelul dorit în 2013, în ciuda eforturilor depuse de PRAS. “Știm că zona de cloud computing este viitorul și știm acest lucru de aproape 10 ani, de când a apărut conceputul și de când am instalat primele sisteme cloud. În 2007 am realizat prima noastră implementare de tip cloud public de mare capacitate pentru o firma din Anglia cu un ordin de mărime de zeci de mii de utilizatori. Privind retrospectiv, credem că nu am abordat corespunzător piața în 2013 deoarece rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor. PRAS are în portofoliu cea mai mare implementare de Office 365 din mediul privat, fiind selectată în topul partenerilor de cloud Microsoft (Windows Azure Circle).” a precizat Andrei Suciu.
Legat de cheia succesului PRAS Consulting, Paul Roman a declarat: “În primul rând, oferim calitate, fără compromisuri. De asemenea, strategia noastră este să avem angajați bine pregătiți, să fim permanent certificați pentru cele mai noi tehnologii de la partenerii noștri (HP, Microsoft, Symantec, Fenestrae etc.). PRAS este partenerul din România care deține cele mai multe certificări și competențe pentru soluțiile Microsoft. Avem o experiență de mai mult de zece ani pe piața românească, am implementat soluții complexe la companii de top în domeniul infrastructurii IT, comunicații unificate (email, voce, video, conferințe) și cloud computing. În PRAS suntem orientați, în mod obsesiv, către rezultate, către a livra ce am promis.“



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite